Compatibilitatate Pesti - Varsator

avatar zodia Pesti avatar zodia Pesti

Pestii sunt unul dintre putinele semne din zodiac care il pot intelege pe excentricul Varsator, in timp ce Varsatorul este cu adevarat interesat de viziunile dumneaovastra mistice. In caz ca nu erati sigur/a, inima dumneavoastra blanda nu le va suporta mereu si nu-i vor placea toanele de detasare emotionala care-l caracterizeaza adesea pe Varsator, iar acesta, la randul sau, se simte inconfortabil in relatiile care il ”leaga”, il inchisteaza, insa cu multa rabdare, voi doi ati putea reusi sa va gasiti un teren comun.

Pestii sunt exaltarea planetei Venus, asa ca erotismul dumneavoasta romantic il poate inspira pe amantul/amanta din Varsator sa experimenteze si in domenii noi. Ceea ce inseamna ca timpul petrecu in alcov va fi foarte distractiv, mai ales ca amandoi sunteti aventurosi, insa in moduri total diferite. Totusi, Pestilor, nu trebuie sa uitati ca principalele preocupari ale Varsatorului  sunt ideile si lumea, in general, in timp ce interesele dumneavoastra primare sunt exprimarea emotionala si satisfacerea sexuala.

Pestii sunt un semn mutabil si Varsatorul este un semn fix, ceea ce face ca dumneavoastra sa fiti partenerul mai flexibil, care este dispus sa faca compromisuri. Totusi, nu trebuie sa il lasati pe Varsator sa va domine! Varsatorul este guvernat de hotaratul Saturn si de incapatanatul si originalul Uranus, care-l vor influenta pe acest nativ sa vrea sa faca totul “fie ca el, fie deloc”. Varsatorul o fi el un semn al geniului, insa poate ramane blocat intr-o rutina pe care el insusi si-o creeaza.  Dumneavoastra aveti darul intuitiei, fapt care va confera un mare avantaj atunci cand trebuie sa faceti alegeri. Folositi-va farmecul considerabil pentru a-l convinge pe Varsator ca felul in care faceti lucrurile este de fapt felul in care el le-ar face si ca de el depind toate… in acest mod amandoi veti fi satisfacuti.

Un semn de Apa combinandu-se cu un semn de Aer, Pestii si Varsatorul devin din ce in ce mai asemanatori pe masura ce trece timpul. Asa cum Apa se evapora in Aer, pentru ca apoi sa se transforme in ploaie, asa si voi doi aveti oportunitatea de a experimenta o profunda transformare. Fiind ultimele doua semne din zodiac, dumneavoastra reprezentati experienta cumulata a tuturor celorlalte semne care se situeaza inaintea voastra. Daca va amintiti sa aduceti in relatia voastra inocenta Berbecului, stabilitatea Taurului, curiozitatea Gemenilor, capacitatea de a ingriji si ajuta a Racului, mandria Leului, constiinciozitatea Fecioarei, corectitudinea Balantei, pasiunea Scorpionului, idealismul Sagetatorului si hotararea Capricornului, veti avea tot ceea ce va trebuie pentru a face ca acest cuplu sa functioneze. Nu e chiar atat de greu… serios…

In cele din urma, sociabilul Varsator ar putea incepe sa priveasca si sa caute prin jur. Veti suporta asta? Independentul Varsator are nevoie de libertate, asa ca va trebui sa intelegeti ca neconventionalului dumneavoastra partener ii vor displace certurile legate de faptul ca ar trebui sa-si ingradeasca acasa spiritul liber. Este o combinatie care are nevoie de disciplina si motivatie, insa poate fi o relatie palpitanta, care va va deschide mult mintea. Amandoi impartasiti  experienta, care va leaga, de a fi cu mult inaintea vremurilor pe care le traiti si de a fi total diferiti de ceilalti oameni.

Horoscop 2019 Pesti

Profilul zodiei Pesti

Compatibilitati Pesti

Free and fun