Compatibilitatate Rac - Berbec

avatar zodia Rac avatar zodia Rac

Dinamicul Berbec este pentru voi o provocare electrizanta, insa ati putea afla ca este cel mai puternic inamic. Plin de energie si indraznet pana la obraznicie, Berbecul este foarte excitant, incitant, delicios de atractiv si sexy….

Intr¬-o clipita va va cuceri, incat nici nu veti avea timp sa va dati seama ce se intampla. Asta trebuie sa fie dragostea adevarata! E atat de intensa, de pasionala, de salbatica! Din combinatia Apa si Foc cu singuranta ca vor iesi ceva aburi!

Insa dupa ce se stinge flama puternica din dormitor, Berbecul, caruia ii plac chemarile si altor “pasuni”, s-ar putea sa fie dificil de tinut in loc. Fiorul “vanatorii” este primordial si, pentru Berbec, cucerirea efectiva poate fi prea putin importanta. Un sfat: pentru a cuceri un Berbec trebuie sa-l tineti mereu in sah!

Berbecul, semn cardinal iubeste sa conduca si detesta sa fie condus de  altcineva.
Acest aspect va isca in scurt timp conflicte, pentru ca si Racul este semn cardinal si are propriile opinii despre cine ar trebui sa conduca in relatie. Berbecul prefera sa actioneze la viteza maxima fara sa-l intereseze sau sa vrea sa cunoasca consecintele.
In arta amorului Berbecul este entuziast si aventuros. Sa nu va simtiti coplesit/ a de aceasta abordare spirituala, ci raspundeti-i cu aceeasi moneda, deoarece Berbecul, care este semn de Foc, iubeste sa experimenteze si sa duca lucrurile pana la limita superioara- si ii place si “scena bataliei”! Uitati de Kama Sutra! Amantul dumneavoastra Berbec o va scrie din nou din scoarta-n scoarta!

Odata cu trecerea timpului veti constata ca nevoia dumneavoastra de sustinere emotionala si consideratie nu va fi implinita. Berbecul prefera sa darame meterezele si sa cucereasca citadela; insa are prea putin interes sa mai reconstruiasca ruinele dupa ce parada triumfala s-a incheiat.
Racul este conservator, atent si politicos si nu ii place sa fie respins. De asemenea va place sa aveti o idee foarte clara despre ce va urma inainte sa va aruncati cu capul inainte in necunoscut. Insa Berbecul nu procedeaza la fel.

Gelozia isi poate face aparitia caci amandoi sunteti foarte posesivi. Berbecul este necugetat si promiscuu, si v-ar putea face sa fierbeti de manie cand veti afla despre multimea de inimi frante sau abandonate (sau poate nu chiar atat de abandonate!) pe care a lasat-o in urma sa.

Ciocnirea de energii dintre voi poate fi roditoare, daca “aburul” care iese poate pune lucrurile in miscare. Berbecul munceste din greu, iar dumneavoastra stiti sa-i mentineti atentia concentrata. Berbecul iubeste copii si ii place sa aiba un camin, asa ca aveti macar asta in comun. Cel mai dificil va fi sa va descurcati cu destrabalarea Berbecului si cu accesele de furie si agresiune.

Este o combinatie dificila, dar ar fi minunata daca ati putea sa treceti peste diferentele elementare.

Horoscop 2019 Rac

Profilul zodiei Rac

Compatibilitati Rac

Free and fun