Compatibilitatate Rac - Gemeni

avatar zodia Rac avatar zodia Rac

Gemenii cei plini de viata si Racul cel senzual se simt deseori atrasi unul de celalalt, insa nu prea au nimic in comun. Doua dintre motivele pentru care va simtiti atrasi de Gemeni este faptul ca ei sunt spirituali si au un simt al umorului foarte dezvoltat, insa, din pacate, Gemenii au tendinta de a se juca cu dragostea, iar acest fapt va va rani sentimentele in scurt timp. Nebunescul lor stil de a flirta, atat de caracteristic Gemenilor, va va determina sa va simtiti nesiguri, de aceea povestea de dragoste dintre voi se va dovedi a fi foarte volatila.

Senzualul Rac, semn de Apa, este guvernat de schimbatoarea Luna, in timp ce Gemenii cei vorbareti, semn de Aer, sunt guvernati de comunicativul Mercur. Mercur este optimist, extroverit si comunicativ, dar poate fi chiar critic si taios, in timp ce Luna este grijulie, introvertita si orientata spre dezvoltare, insa si shimbatoare si capricioasa. Este necesar sa reusiti sa dezvoltati teluri comune si sa munciti impreuna la proiecte pe care le impartasiti amandoi, astfel incat energiile voastre sa se canalizeze constructiv si sa nu degenereze in gelozie si nelinisti. Daca veti reusi sa gasiti teluri comune, abilitatile sociale ale Gemenilor si stapanirea nemaipomenita a limbajului  vor fi de mare folos, in timp ce priceperea dumneavoastra in chestiunile financiare si abilitatea, pe care o aveti, de a privi mult mai departe decat in prezent va vor ajuta sa-i mentineti pe Gemeni pe calea cea buna si concentrati.

Aceasta relatie nu va fi usor de pastrat, insa daca veti face eforturi ar putea fi chiar satisfacatoare. Din punct de vedere sexual dumneavoastra sunteti intensi si profund emotionali, pe cand Gemenii  au tendinta de a se plictisi rapid si rareori vor reusi sa fie implicati si sa-si pastreze atentia prea mult timp. Gemenii au un fel de a fi si a atinge delicios, si initial vor considera interesante si intrigante  senzualitatea si imaginatia dumneavoastra romantica, dar de fapt si de drept, Gemenii sunt mult prea superficiali emotional si prea artificiali pentru a reusi sa va satisfaca pentru un timp indelungat.

Aveti suficiente lucruri in comun pentru a avea o relatie de lunga durata? Dumneavoastra aveti nevoie de securitate si o viata de familie, pe cand Gemenii urasc sa fie legati de ceva sau cineva. Credeti ca veti putea suporta petrecerile care vor avea loc constant, nelinistile si barfele, ca sa nu mai zicem de gustul execrabil al Gemenilor in ceea ce priveste vestimentatia? Numai daca ar exista excelente efecte compensatorii intre Luna si celelalte aspecte ale astrogramei dumneavoastra, aceasta relatie ar avea sansa sa dureze mai mult decat dureaza atractia sexuala initiala.

Horoscop 2019 Rac

Profilul zodiei Rac

Compatibilitati Rac

Free and fun