Compatibilitatate Sagetator - Balanta

avatar zodia Sagetator avatar zodia Sagetator

Combinatia dintre Balanta si Sagetator este atat de buna! Balanta este punctul focal al chic-ului si  elegantei din intreg zodiacul. Guvernata de Venus, planeta dragostei si a desfatarilor carnale, Balanta cauta relatii cu o avida fascinatie. Balanta traieste pentru dragoste- si moda! Sagetatorul este aventuros si nu-i este strain fiorul provocat de asumarea riscurilor. Felul dumneavoastra de a fi pozitiv si optimismul care va caracterizeaza va fac sa fiti o persoana in jurul careia este placut si distractiv sa se afle cineva.

Va place orice noua forma de exprimare sexuala, care va provoaca si va excita. Balanta intelege acest aspect, asa ca va aduce si ea ceva idei noi in aceasta combinatie, idei ce vor fi ambalate in cel mai la moda si elegant stil.

Dumneavoastra sunteti cu adevarat vrajit de farmecul Balantei, de eleganta si naturaletea posturii sale, iar Balanta este fascinata, la randul ei, de dorinta pentru aventura, care va caracterizeaza. Datorita compatibilitatii dintre punctele voastre de vedere, Balanta va fi un prieten nemaipomenit dar si un/o amant/a desavarsit/a. Probleme aproape ca nu apar intre voi. Comentariile voastre necugetate ar putea rani sentimentele Balantei, insa pe de alta parte, Balanta ar putea vrea sa va controleze emotional prea mult ca sa va mai fie pe plac. Totusi Balanta este diplomata, asa ca va reusi rapid sa calmeze lucrurile. Amandoi aveti abilitatea de a uita si a ierta.

Guvernata de Venus, zeita dragostei, a placerilor si a simtului artistic, Balanta este inclinata sa se concentreze mai degraba asupra frumusetii, armoniei si echilibrului. Sagetatorul este guvernat de norocosul Jupiter, stapanul norocului, asa ca este mai nelinistit si ii place sa isi asume riscuri, insa niciun nativ in Balanta nu va rezista in fata aventurii. Tineti minte ca Balanta prefera croazierele elegante, si nu sa mearaga cu cortul!

Aerul stimuleaza Focul si-l ajuta sa creasca si sa se dezvolte. Balanta este un semn de Aer, iar Sagetatorul este un semn de Foc, asa ca parteneriatul dintre voi este foarte dinamic si va poate duce pe culmi la care nici macar nu ati visat pana acum. Dumneavoastra aveti senzatia ca sunteti lumina calauzitoare in aceasta relatie, insa, de fapt si de drept, fraiele se afla in mainile Balantei, care conduce totul intr-o maniera subtila si priceputa. Energia voastra este mutual stimulatoare, iar Balanta este suficient de inteligenta pentru a va acorda destula independenta si libertate de miscare.

Creativa Balanta este un semn cardinal, in timp ce Sagetatorul este un semn mutabil. Balanta va gasi imediat idei noi si locuri noi de vizitat, insa la fel de repede se va razgandi si va schimba directia. Flexibilitatea dumneavoastra va va permite sa va adaptati rapid la aceste schimbari de program, destul de frecvente, ce apar in programul Balantei.

Balanta este mai romantica decat este Sagetatorul, insa armonia sexuala dintre voi este incantatoare. Toletanta Balanta vrea mereu sa faca pe plac si considera ca este o arta sa faci dragoste, domeniu in care amandoi excelati. Sa creati atmosfera propice pentru a face dragoste este foarte important, caci daca veti esua in acest demers se va ajunge la o retragere rapida a Balantei.

Insa incantatoarea combinatie dintre voi doi este cu adevarat o combinatie perfecta!

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun