Compatibilitatate Sagetator - Berbec

avatar zodia Sagetator avatar zodia Sagetator

Inovatorul Berbec si aventurosul Sagetator sunt prieteni foarte buni, dar pot fi si amanti infocati, si asta deoarce au foarte multe in comun, fiind optimisti, sociabili si entuziasti. Amandurura va place sa petreceti timp in mijlocul naturii, dar si sa mergeti la petreceri, insa uneori Berbecul se va dovedi a fi prea posesiv si pretentios, pentru gusturile iubitorului de libertate, care este Sagetatorul. Acestea fiind spuse, amandoi sunteti persoane care au o sexualitate foarte activa, asa ca flacara dorintei va arde mereu intre voi, din ce in ce mai puternica.

Berbecul este guvernat de dinamicul Marte, iar Sagetatorul este guvernat de expansivul Jupiter. Jupiter vizeaza buna-dispozitie si noile orizonturi, asa ca Sagetatorului ii place latura salbatica a vietii. Marte este planeta care determina luarea de initiativa, asa ca Berbecul, semn cardinal,  este creativ si plin de idei noi. Sagetatorul este aventuros, asa ca i se va alatura in punerea in practica a acestor idei. Exista putina competitie intre voi, caci in general, Berbecul iubeste gloria, pe cand Sagatatorul se va multumi sa fie puterea din umbra.

Berbecul si Sagetatorul sunt ambele semne de Foc, asa ca ambii aveti resurse nelimitate de energie, mereu sunteti activi si gata sa treceti la fapte sau sa va aruncati intr-o noua aventura. Diferentele de opinii dintre voi sau certurile nu dureaza mult- si asta pentru ca Berbecul este mult prea ocupat sa caute si sa gaseasca o noua aventura, asa ca nu are timp sa poarte ranchiuna, iar Sagetatorul este tipul de persoana care iarta si uita rapid. Din punct de vedere intelectual sunteti foarte compatibili, amandoi avand o arie foarte larga de interese si amandoi sunteti pasionati sa discutati despre ele. Sagetatorul tinde sa abordeze in mod mai filozofic problemele decat Berbecul, care insa va fi mult mai implicat din punct de vedere personal.

Certurile se pot incinge intre voi, insa nu vor dura nici macar cat o ploaie scurta de vara- iar impacarea va fi atat de dulce…
Va potriviti foarte bine din punct de vedere al entuziasmului, energiei si al tendintei de a trece la actiune. Faptul ca aveti interese comune si personalitati asemanatoare, fac din relatia Berbec- Sagetator o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun