Compatibilitatate Sagetator - Fecioara

avatar zodia Sagetator avatar zodia Sagetator

Pretentioasa Fecioara si expansivul Sagetator aduc intr-o relatie, fiecare in parte, o mare varietate de puncte de vedere diferite, si cu toate acestea atractia sexuala va fi intensa, chiar daca diferentele dintre ei sunt fascinante. Sagetatorului ii place sa descopere si sa cucereasca domenii noi, sa exploreze necunoscutul, in timp ce Fecioara prefera sa reflecte si sa analizeze. Fecioara este perfectionista, asa ca la inceput este posibil sa fiti cu adevarat derutat de nevoia acesteia de a asorta pana si carligele de rufe sau de a aranja cartile in biblioteca in ordine alfabetica si in functie de subiectele acestora. Cu adevarat aceste doua semne sunt mai degraba precum greierele si furnica, insa comunicarea inteligenta si admiratia reciproca pe care si-o poarta si si-o arata pot face ca aceasta relatie sa decurga normal.

Fecioara este guvernata de analiticul Mercur, iar Sagetatorul este guvernat de expansivul Jupiter. Aceste doua energii se pot completa reciproc, insa dorinta generala a Fecioarei de a se concentra mai degraba asupra detaliilor decat asupra imaginii de ansamblu nu se prea potriveste cu nevoia dumneavoastra constanta de a face descoperiri, de a hoinari cu indrazneala spre noi orizonturi. Mercur guverneaza comunicarea si analiza; Jupiter guverneaza filosofia, indeletnicirile culturale, calatoriile si valorile morale. In ceea ce priveste arta amorului, Fecioara are renumele de a-si pastra calmul, insa de fapt ea se “aprinde” mai greu, dar indata ce a fost incinsa corespunzator va avea loc o expozie de caldura, care va fi dificil de calmat ulterior.

Fecioara, semn de Pamant, este mai degraba practica si realista decat este romantica, in timp ce Sagetatorul este un semn de Foc. Inflacaratul Sagetator are un personalitate cutezatoare si tanjeste sa aspire catre stele, in timp ce Fecioara, cea cu picioarele pe pamant, prefera sa construiasca sistematic un viitor sigur. Amandoua sunteti semne intelectuale, insa felul in care functioneaza mintile voastre intra in conflict. Sagetatorul este ahtiat dupa trairi puternice, pe cand Fecioara este in mod clar o cugetatoare. Ceea ce inseamna ca intelegerea reciproca si comunicarea este mult mai importanta pentru aceste semne decat pentru oricare alte zodii. Fecioara este foarte cusurgie si poate fi critica vis-à-vis de obiceiurile celorlalti, asa ca neglijentul Sagetator are silit sa isi indrepte atitudinea cat mai curand sau sa inchida usa pe afara! Fecioara prefera parteneriate stabile si sigure, asa ca tendinta dumneavoastra de a cam sari direct in pat nu este vazuta cu ochi buni.

Fecioara si Sagetatorul sunt ambii semne mutabile. In general, semnele mutabile (Sagetatorul, Fecioara, Pestii si Gemenii) sunt mai potriviti pentru relatii de colegialitate sau de prietenie, nu insa pentru cele dintre doi soti. Acesti nativi au nevoie sa se sprijine, sa se bazeze pe partenerii lor pentru a se simti in siguranta, in timp ce ei, la randul lor, vor oferi la schimb liantul social si acea pofta de viata, care-i pot ajuta pe partenerii lor mai puternici si stabili sa se mai insenineze si sa fie fericiti. Va trebui sa aveti interese exterioare relatiei care sa fie foarte fascinante, daca vreti ca aceasta relatie sa dureze pentru mai mult timp.

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun