Compatibilitatate Sagetator - Gemeni

avatar zodia Sagetator avatar zodia Sagetator

Gemenii cei vorbareti si Sagetatorul cel plin de viata sunt foarte compatibili. Reusiti sa fiti o combinatie fantastica, cel putin atat timp cat pasiunea arde intre voi. Amandoi sunteti mai degraba nelinistiti, insa si aventurosi, aveti imaginatie si va place sa va distrati. Fiind semne diametral opuse reusiti sa faceti o combinatie ideala, intrucat in  nici o alta alaturare a doua semne opuse, partenerii nu se bucura unul de celalalt atat de mult cum o faceti voi.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar Sagetatorul este un semn de Foc. Asta inseamna ca intre voi exista o comunicare intelectuala si fizica foarte ridicata, caci focul Sagetatorului este intretinut de aerul Gemenilor. Sagetatorul vrea independenta fizica, in timp ce Gemenii cauta libertatea mentala, insa ideea de baza este aceeasi. Amandoi iubiti sa traiti experiente noi, sa cunoasteti persoane noi si sa incercati senzatii inedite, iar impreuna veti  avea aventuri nemaipomenite. Sunt artificii in dormitorul vostru, insa din pacate, cand focul pasiunii incepe sa scada, vor aparea si neintelegerile.

Mercur guverneaza Gemenii, dar ii si inzestreaza cu o mentalitate obisnuita, medie, pe cand Jupiter este responsabil de o mentalitate filozofica si ii inzestreaza cu aceasta pe Sagetatori. Influenta lui Mercur ii determina pe nativii din Gemeni sa fie comunicativi, sa le placa sa vorbeasca, dar si sa barfeasca, iar uneori ii determina chiar sa fie sarcastici. Jupiter este asociat cu norocul, filozofia si inclinatiile pentru cultura, si determina in Sagetator nevoia puternica de adevar si sinceritate. Este o combinatie perfecta, cel putin pe termen scurt, deoarece stimularea mentala si faptul ca ambii actionati sub forta impulsului de moment va va aduce foarte multa distractie.

Aveti reputatia de a spune prea direct ceea ce ganditi, fara sa va pese daca nu cumva replicile dumneavoastra  i-ar putea rani pe ceilalti, insa  Gemenii sunt persoane destul de puternice, si, la fel ca si Sagetatorul, uita si iarta cu rapiditate. Niciunul dintre voi nu se deranjeaza macar sa tina ranchiuna. Totusi relatia dintre voi ar putea fi un pic instabila, deoarece amandoi sunteti semne mutabile. Nativii semnelor mutabile sunt sociabili, expansivi si le place sa flirteze, insa, in general, au nevoie alaturi de ei de persoane care sa fie mai puternice si pe care sa se poata bizui in momentul in care va aparea una dintre, deja cunoscutele, crize de incredere in sine.

Sagetatorii tind sa fie deschisi si autoritari, iar Gemenii sunt ironici, chiar sarcastici, si sunt genul de persoane care-i aduc pe ceilalti cu picioarele pe pamant, insa intr-o maniera foarte brutala. Amandoi va trebui sa va controlati permanenta nemultumire care va caracterizeaza si sa reusiti sa va stabilizati. Iarba vecinului nu este intotdeauna mai verde si mai grasa, chiar daca si Sagetatorii si Gemenii tind sa creada asta. Este o combinatie fantastica, insa necesita interese comune exterioare relatiei pentru ca un angajament pe termen lung sa aibe succes.

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun