Compatibilitatate Sagetator - Leu

avatar zodia Sagetator avatar zodia Sagetator

Curajosul Leu si aventurosul Sagetator formeaza o combinatie romantica fireasca- dar pot fi la fel de bine si cei mai buni prieteni. Doua semne de Foc puse laolalta pot aprinde adevarate valvatai in dormitor, pentru ca aveti o intelegere intuitiva pentru cele mai ascunse dorinte si nevoi ale partenerului. Amandoi sunteti foarte deschisi atunci cand vine vorba de satisfactia sexuala,  si sunteti dispusi sa explorati si sa aduceti lumina chiar si in cele mai intunecate colturi din acest sector.

Leul este guvernat de stralucitorul Soare, iar Sagetatorul este guvernat de norocosul Jupiter. Soarele, cel care reprezinta centrul sistemului nostru planetar, este cel care guverneaza inima, asa ca Leul este loial si sincer, insa vrea mereu sa fie in centrul atentiei. In arta amorului Leul este pasional si plin de dorinta, insa nu si foarte creativ. Inteleptul Sagetator poate imbunatati, sub aspectele calitativ si cel al  variatiei, viata voastra sexuala, venind in mod subtil cu idei noi, insa fara a leza in vreun fel mandria Leului, care este pana la urma Regele animalelor. Jupiter iubeste exaltarea si sa gaseasca noi orizonturi, dar prefera sa fie puterea din spatele tronului. Leului ii place sa straluceasca si sa fie in centrul atentiei- asa ca Sagetatorul este incantat sa faca asta pentru el, desi uneori este posibil sa se simta satul de nevoia constanta a Leului de dezmierdari. Si totusi aveti acea cea mai usoara si placuta maniera de abordare a situatiilor, care sa poata face fata ego-ului nemasurat al Leului. Avand in vedere ca sinceritatea este cuvantul cheie pentru Sagetatori, uneori puteti fi lipsiti de tact. Sinceritatea prea brutala si “nepotrivita” (din punctul de vedere al Leului), ar putea rani mandria Leului, asa ca feriti-va de ghearele ascutite ale acestuia, mai ales cand vedeti ca este nervos.

Sagetatorul, semn mutabil, are nevoie alaturi de el de un partener mai puternic,  mai stabil, iar Leul, care este un semn fix, trebuie sa invete sa fie mai deschis la posibilitati  noi. Sagetatorul aduce ceva cu valoare spirituala in acest parteneriat, in timp ce puternicul simt al proprietatii, caracteristic Leului, ar putea sa-l mai cizeleze pe partener in ceea ce priveste ciudatenia personalitatii lui sociale. Leul poate fi autoritar, orgolios si pretentios, in timp ce Sagetatorul este fara griji si concentrat pe urmatoarea aventura, asa ca va trece cu vederea lucrurile negative si se va concentra asupra celor pozitive. Nu va place sa fiti legat, ingradit, insa, desi Leul este posesiv (si asta numai datorita mandriei sale si nevoii constante de a se afla in centrul atentiei), va putea sa tina pasul cu gama foarte variata de interese pe care dumneavoastra o aveti, si cu siguranta nu-l va deranja faptul ca veniti cu idei noi in ceea ce priveste amorul fizic, aventurile si calatoriile. Optimismul dumneavoastra natural si disponibilitatea de a va asuma riscuri sunt reflectate si sustinute de taria profunda si de inima puternica a Leului. Impreuna faceti o echipa grozava. Aceasta relatie va fi plina de fericire si are potential sa dureze pe termen lung.
Este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun