Compatibilitatate Sagetator - Rac

avatar zodia Sagetator avatar zodia Sagetator

Expansivul Sagetator si creativul Rac se vor intalni, cel mai probabil, in timpul unei calatorii sau intr-un restaurant exotic. Sagetatorul este energic, este aventuros si are permanent nevoia de a gasi orizonturi noi, in timp ce Racul, in ciuda placerii de a calatorii si a dorului de duca, in realitate are nevoie de siguranta. Racul s-ar putea sa isi doreasca mai mult angajament decat sunteti dumneavoastra dispusi sa oferiti, mai ales in stadiile incipiente ale relatiei, atunci cand pasiunea este schimbatoare. Totusi daca reusiti sa mentineti relatia, se va dovedi a fi satisfacatoare din punct de vedere emotional, deoarece Racul incearca sa ii protejeze si sa le asigure cele necesare persoanelor pe care le iubeste si familiei.

Senzualul Rac, semn de Apa, este guvernat de schimbatoarea Luna, in timp ce Sagetatorul, semn de Foc, este guvernat de Jupiter cel expansiv. In mod natural, aceasta combinatie intre apa si foc ar putea face sa apara mult abur, insa daca vreti sa mentineti relatia va trebui sa va acordati reciproc multa libertate de miscare.  Jupiter este optimist, extrovertm si expansiv, in timp ce Luna este mamoasa, introverta si orientata spre crestere, insa in acelasi timp este schimbatoare si capricioasa.  Aceasta combinatie de crestere- expansiune alaturi de energia masculina si  energia feminina pot sustine aceasta relatie, dar incercati sa va dezvoltati teluri comune si sa munciti impreuna la diverse proiecte, astfel incat energiile voastre sa se canalizeze catre ceva bun, in loc sa se transforme in gelozie si neliniste.

Relatia dintre voi nu va fi usoara, insa, daca veti face amandoi eforturi aceasta ar putea fi satisfacatoare. Senzualitatea Racului si imaginatia sa romantica sunt incitante. Totusi, din moment ce dumneavoastra sunteti o persoana care isi asuma riscuri si care este foarte cerebrala, iar Racul este precaut si emotional, a fi greu sa va intalniti pe aceeasi lungime de unda (exceptand restaurantul exotic!). Incercati sa fiti mai diplomati, sa spuneti cu mai mult tact lucrurile, pentru ca l-ati putea rani pe Rac, ce se va retrage in celebra sa carapace. Nevoia dumneavoastra de libertate si independenta va fi perceputa ca fiind amenintatoare de catre Rac, care are nevoie sa detina si sa fie posesiv; aceste nevoi, alaturi de cele de securitate si stabilitate sunt foarte importante pentru nativul Rac.

Mergeti in cat mai multe calatorii impreuna insa pastrati-va un camin sigur in care sa va intoarceti, si unde aparentele incompatibilitati pot fi echilibrate si rezolvate.

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun