Compatibilitatate Sagetator - Scorpion

avatar zodia Sagetator avatar zodia Sagetator

Aventurosul Sagetator iubeste aventura si sa exploreze orizonturi indepartate, sa-si asume orice fel de risc (fizic, emotional si spiritual), pentru ca apoi sa treaca la urmatoarea provocare. Pe de alta parte, Scorpionul prefera sa se afunde direct in esenta relatiei, exceland in cercetarea puterii emotionale si a angajamentului. Asa ca daca sunteti in cautarea unei provocari, Scorpionul v-o va oferi.

Pasionalul Scorpion, semn de Apa, este guvernat de inflacaratul Marte, Zeul razboiului, si de catre Pluto,  Stapanul lumii subpamantene, in timp ce Sagetatorul, semn de Foc, este guvernat de filosoful Jupiter, Stapanul dansului. Din moment ce amandoi sunteti interesati de sex, combinatia dintre voi doi ar putea fi una dintre cele mai fierbinti din intreg zodiacul. Sagetatorul este insa impulsiv si spontan, chiar excentric, in timp ce la Scorpion totul se intampla sub suprafata, sub masca afisata, ceea ce face sa fie greu de precizat ce se intampla in realitate in spatele aparentelor.

Scorpionul este un semn fix, in timp ce Sagetatorul este un semn mutabil, asa ca intr-un fel Sagetatorul, cel lipst de griji, este atras de stabilitatea si taria Scorpionului. Acestea fiind spuse, va va fi destul de dificil sa va impacati cu aerul de mister al Scorpionului si cu acea parte autonoma a lui,  care in mare, este o zona in care dumneavoastra nu aveti acces. Dumneavoastra sunteti iute la manie, insa va calmati la fel de repede, pe cand Scorpionul poate sta si fierbe in liniste, pentru ca dupa cateva zile sa explodeze precum un vulcan furios. Scorpionul poate fi, de asemenea, posesiv si gelos, ceea ce este in contradictie totala cu felul dumneavoastra de a flirta si cu iubirea voastra de libertate. Sexualitatea dumneavoastra jucausa se va intalni rapid cu pasiunea intensa si dominanta a Scorpionului, ceea ce va fi mult prea mult pentru dumneavoastra, asa ca veti fi tentat/a sa o rupeti la sanatoasa.

Daca atractia dintre voi este puternica, cat si daca Luna sau alte aspecte din astrogramele voastre sunt compatibile, va trebui sa reusiti sa gasiti un teren comun sau modalitatea de a va pune pe aceeasi lungime de unda, pentru a pune astfel bazele unei intelegeri reciproce, care sa dureze in timp. Scorpionul va trebui sa inteleaga ca nu puteti fi tinut/a precum o pasare in colivie. Felul dumneavoastra de a spune lucrurile verde in fata este si el in contradictie cu felul de a fi al Scorpionului, care este secretos si ii place sa manipuleze, pe cand dumneavoastra sunteti deschis si direct. Va trebui sa incercati sa va stapaniti limba ascutita, iar iubitul/a Scorpion va trebui sa isi tina biciul si crevasa puse deoparte, cel putin atat timp cat sunteti in etapa de planificare. Aceasta este o relatie cu adevarat dificila.

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun