Compatibilitatate Sagetator - Taur

avatar zodia Sagetator avatar zodia Sagetator

Atractia sexuala intre Sagetator si Taur este foarte intensa, insa daca veti vrea ca relatia dintre voi sa reziste pe termen lung, va trebui sa rezolvati diferentele fundamentale care exista intre voi. Sagetatorului ii place sa descopere locuri si persoane noi si este foarte stimulat de descoperirea diferentelor culturale care apar intre acestea. Pe de alta parte, Taurului ii place sa mearga pe carari ce au fost umblate si de altii, deoarece el se simte confortabil sa mearga pe drumuri familiare si sigure. Taurul ar putea cere mai mult angajament din partea Sagetatorului, mai ales in stadiile initiale ale relatiei, atunci cand flacarile pasiunii sunt mari si ard cu putere.

Constantul si statonicul Taur si Sagetatorul cel plin de viata abordeaza viata din doua perspective extrem de diferite. Guvernat de senzuala Venus, Zeita iubirii, placerii carnale si a recompenselor financiare, Taurul are tendinta de a fi mai statornic si mai pragmatic. Sagetatorul este guvernat de Jupiter, stapanul norocului, asa ca este mai nelinistit si ii place sa isi asume riscuri. Incantatoarea Venus determina influente artistice, ofera darul frumusetii fizice si pe cel al talentului muzical, este mare iubitoare de placeri. Venus poate fi de asemenea si indolenta, insa expansivul Jupiter este mai inclinat spre filosofie, si are conceptii morale foarte puternice. Sagetatorul iubeste sa mearga acolo unde il duce viata (sau doar vantul), bazandu-se pe norocul pe care i-l da Jupiter, fapt care l-ar putea face pe disciplinatul Taur sa se simta mai degraba enervat, sau chiar amenintat, ceea ce il va determina sa bata din copite.

Concret, Taurul vrea sa detina controlul, insa dumneavoastra cu siguranta nu suportati sa fiti controlat. Conservatorul Taur este de acord cu felul de a rezolva lucrurile prin metode clasice si care si-au demonstrat eficacitatea, pe cand Sagetatorul va incerca aproape orice. De asemenea, dumneavoastra aveti tendinta de a spune lucrurile verde-n fata si veti spune tot ceea ce ganditi, fapt care s-ar putea sa-l aduca pe placidul Taur pana la punctul de fierbere.  Va trebui sa va rezolvati si problemele legate de atitudinile voastre foarte diferite legate de bani, caci in timp ce Taurul este genul de persoana care pune deoparte bani albi pentru zile negre, dumneavoastra traiti pentru emotia momentului si sunteti in stare sa va pariati pe o singura carte tot viitorul. Totusi, atractia sexuala dintre voi este foarte puternica si va dura mereu, fapt care, in cazul in care tineti cont de acest aspect, ar putea determina ca relatia dintre voi sa fie satisfacatoare pe termen lung, deoarece Taurul este stabil si protectiv, si are un atasament puternic fata de casa si camin.

Horoscop 2019 Sagetator

Profilul zodiei Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun