Compatibilitatate Scorpion - Balanta

avatar zodia Scorpion avatar zodia Scorpion

Marte, luptatorul, si Pluto, Stapanul lumii subterane, sunt planetele care guverneaza Scorpionul. Venus, Zeita iubirii si a frumusetii, o guverneaza pe Balanta cu inalte conceptii etice. Asa ca intalnirea dintre Scorpion si Balanta este de fapt intalnirea intre pasionalul Marte si Venus cea cu mult bun gust. Daca planetele favorizeaza aceasta combinatie, ar putea fi glorioasa dragoste a doua misterioase firi diferite.

Totusi una este ceea ce se intampla intre asternuturi, unde Marte si Venus fac progrese, si altfel sta  treaba atunci cand este nevoie de efort pentru a face relatia sa treaca de la un cuplu care abia a inceput sa se cunoasca, la un adevarat parteneriat. Daca amndoi suntet dispusi sa va ajustati, atunci ati putea reusi sa faceti relatia sa mearga. Scorpionul este un semn fix, care guverneaza moartea si renasterea. Balanta este un semn cardinal, care guverneaza parteneriatele si cooperarea. Cand un semn fix se intalneste cu un semn cardinal, mereu vor aparea lupte pentru detinerea controlului. Semnele cardinale sunt facute sa conduca, sunt lideri innascuti, insa faptul ca sunteti un semn fix va face sa nu acceptati ordine de la nimeni si nici sa nu urmati supus pe cineva. Scorpionul este mandru. Odata provocat, nu mai renunta la lupta. Discutati deschis despre nevoile si preocuparile pe care le aveti, in caz contral relatia se va plafona si se va raci.

Din fericire, Balanta este inclinata spre a dezbate absolut orice. Insa aici apare problema. Scorpionul este plin de secrete. Va folositi discernamantul pentru a judeca, de multe ori ascunzand ceea ce ganditi, decat sa va puneti inima pe tava. Balanta cantareste si echilibreaza ideile pentru a gasi solutiile corecte si juste. Balantei ii place sa lamureasca lucrurile prin discutii. Ce se intampla cand vorbaretul Aer se confrunta cu secretoasa Apa? Aici trebuie sa faceti compromisul. Balanta vorbeste pentru ca vrea sa inteleaga lucrurile, insa dumneavoastra preferati sa le pastrati pentru voi. Daca nu reusiti sa va intalniti undeva la jumatate, nu veti ramane prea mult timp impreuna.

Amandoi sunteti fiinte pasionale, insa Balanta este o idealist/a, pe cand dumneavoastra sunteti realist/a. Scorpionul este un intrigant, care petrece mult timp in forul sau interior. Prietenii ar putea spune ca sunteti incapatanat/a. Balantei ii place sa aibe orizonturi cat mai largi, si-i place si sa imbratiseze noul sau ideile care aduc schimbari.

Va veti inclesta cu amaraciune daca nu veti reusi sa va puneti de acord in anumite situatii complicate. Simtul corectitudinii care o caracterizeaza pe Balanta, nu se potriveste de nicio culoare cu felul dumneavoastra de a actiona fara scrupule. Balanta ii ia in considerare si pe cei din jur, in mod instinctiv, insa dumneavoastra nu prea, decat daca este ceva important. Dumneavoastra sunteti in stare sa raniti cu cuvintele atunci cand v-ati pierdut rabdarea, in schimb stilata Balanta va ramane mereu diplomata.

Balanta poate fi foarte indecisa, insa in mod surprinzator, vei avea foarte multa rabdare cu ea, Scorpionule! Energia dumneavoastra se va inzestra cu loialitate pasionala, atunci cand va veti lua un angajament. Aerul iubeste sa dezbata, insa nu sa se certe, in timp ce dumneavoastra deveniti foarte furios atunci cand sunteti atatat. Sunteti posesiv/a in dragoste, in timp ce Balanta pune foarte multa valoare pe parteneriat, insa nu suporta sa fie controlata.

Aceasta este  combinatie dificila si ar putea functiona mai bine daca ar fi implicate si interese legate de afaceri. Nici chiar atunci nu veti reusi intotdeauna sa va intelegeti reciproc misterele.
Acordati timp relatiei daca v-o doriti cu adevarat!

Horoscop 2019 Scorpion

Profilul zodiei Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Free and fun