Compatibilitatate Scorpion - Berbec

avatar zodia Scorpion avatar zodia Scorpion

Cand Scorpionul il intalneste pe Berbec atractia este imediata iar aerul se umple de dorinta. Traditional, seducatorul Marte, anticul Zeu al razboiului guverneaza ambele semne, atat Scorpionul, cat si Berbecul, inzestrandu-le cu spirit de razboinic pe amandoua. Insa fiecare dintre voi foloseste acest dar in mod diferit. Scorpionul este intens, mandru, retras si rabdator, in timp ce Berbecul este deschis, nerabdator si viguros. Marte este cel mai bine plasat in Scorpion, asa ca dumnevoastra va pastrati calmul in situatii de criza, hotarat si pregatit pentru a astepta momentul potrivit.

Furiosul Berbec se grabeste sa isi asume riscurile amorului, in timp ce dumneavoastra abordati mai degraba un comportament de genul “asteapta sa vezi ce se va intampla”. Cand in cele din urma ii veti acorda permisiunea Berbecului de a face prima miscare, vor aparea artificii in momentul in care Marte il intalneste pe Marte, mai ales daca Venus armonizeaza intre voi. Scorpionule, tu esti constient de profunzimea arzatoare care se ascunde in spatele calmului tau exterior, insa dezvaluirea acesteaia  l-ar putea uimi cu adevarat pe nativul in Berbec. Acordati-i putina toleranta, pentru ca aveti de-a face cu o fiinta foarte naiva. Nimeni nu este mai nerabdator si mai sincer decat Berbecul; acestea sunt calitati pe care le admirati, insa rabdarea dumnevoastra va acorda ragazul de a le aprecia pe deplin. Daca inflacaratul Berbec se grabeste sa actioneze, negociati ceea ce va doriti. Amintiti-va totusi ca acest cuvant “negociere” nu exista in vocabularul Berbecului, asa ca va trebui sa il invatati ce inseamna.

Nu-l dezamagiti pe Berbec cu prea multe refuzuri, chiar daca, in secret,  ii apreciati  perseverenta. Nu de alta, dar stim ce se intampla daca va pierdeti controlul. Vulcanul Scorpionului erupe, si ii parleste lana Berbecului. Temperamentul Berbecului este legendar; uneori este copilaros, este iute la manie si iarta rapid. Dumneavoastra insa va infuriati mai greu, insa nici nu uitati prea repede. Daca va veti simti jignit sau tratat de sus, Berbecul ar putea disparea in urmatoarea secunda. Invatati sa va puneti pe aceeasi lungime de unda si pasiunea pe care o cautati va fi gasita in relatia dintre voi.

Sunteti o persoana a calculelor si comploturilor, in timp ce Berbecul este inspirat. Aveti abordari diferite. Uneori Berbecul este naiv. Acceptati asta! Alte ori, felul direct de a spune si a face al Berbecului reprezinta exact impulsul de care aveati nevoie.  Acordati-va reciproc suficienta libertate si veti vedea singuri beneficiile reciproce.
Daca reusiti sa va rezolvati divergentele de opinii, relatia voastra ar putea functiona foarte bine si din punctul de vedere al partenerilor de afaceri. Inflacaratul Berbec este un semn cardinal, in timp ce Scorpionul este un semn fix. Berbecul cel cardinal va prelua conducerea, insa dumneavoastra urati controlul, asa ca asteptati-va sa apara lupte pentru putere intre voi. Daca Berbecul impunge, dumneavoastra aveti o intepatura veninoasa. Infranati-l pe Berbec prea des si veti vedea ca felul lui de a fi un partener care sa va inspire, va disparea.

Ambii puteti fi posesivi si gelosi, insa dumneavoastra ii puteti da lectii Berbecului despre ce inseamna cu adevarat asta. Bebecul are ochii alunecosi, iar pentru dumneavoastra tradarea este ceva serios.
Impreuna sunteti formidabili, o combinatie care ar putea cuceri lumea daca veti reusi sa faceti un pact de colaborare intre voi. Este o relatie dificila, insa merita efortul sa insistati!

Horoscop 2019 Scorpion

Profilul zodiei Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Free and fun