Compatibilitatate Scorpion - Fecioara

avatar zodia Scorpion avatar zodia Scorpion

Cand Scorpionul intalneste Fecioara interesul fata de ea/el apare instant. Daca dragostea pluteste in aer, dormitorul va fi cuprins de  flacari. Scorpionul are o natura erotica puternica, iar Fecioara are si ea profunzimi ascunse. Din fericire veti gasi impreuna foarte usor drumul de la pasiune la angajament.

Elementul Apa al Scorpionului se amesteca foarte bine cu Pamantul Fecioarei. Veti putea munci si coopera impreuna. Vorbitul este un aspect important! Amandoi sunteti precauti cand vine vorba sa va exprimati sentimentele cele mai profunde prin cuvinte, insa, in cele din urma,  Fecioarei ii place ca totul sa fie clar si deschis spus. Asa ca, in cele din urma, va trebui sa dati cartile pe fata, iar acest fapt nu va  fi deloc usor de facut pentru dumneavoastra. Sunteti o persoana profunda si misterioasa, careia ii place intimitatea si sa-si pastreze secretele. Pluto, Stapanul lumii subpamantene, este una dintre planetele care va guverneaza semnul, asa ca putini sunt cei care pot patrunde in lumea dumneavoastra, asta nu inainte de a fi bine testati pentru a afla daca sunt, sau nu, de incredere.  Marte guverneaza si el, de asemenea, semnul dumneavoastra, ceea ce va face sa fiti un luptator pasionat, gata de a se ridica in fata unei provocari interesante.

In ceea ce o priveste pe ocupata si plina de discernamant Fecioara, care este guvernata de Mercur, mesagerul Zeilor, ati putea crede ca aveti prea putine lucruri in comun cu aceasta fiinta activa si deschisa. Totusi, nu asa sta situatia! Chiar daca Fecioara pare a fi banala si cu simt practic, exista anumite profunzimi in aceasta creatura, care sunt greu de descoperit. Si asta, datorita faptului ca semnul dumneavoastra, Scorpionul, este situat pe linia de demarcatie a Casei a treia, a comunicarii, din semnul Fecioarei. Asa ca veti gasi in Fecioara o persoana cu care puteti sa va impartasiti secretele, si in care veti invata, in timp, sa aveti incredere. In schimb, la randul ei, Fecioara va va acorda increderea sa.

Fecioara este o persoana care va face mereu ceea ce este corect, aspect pe care il veti respecta. Din momentul in care si-a luat un angajament, Scorpionul  va fi loial si statornic. Fecioara este foarte agera si ii place sa analizeze lucrurile, in timp ce dumneavoastra, in aceeasi situatie, sunteti creativ/a si plin/a de imaginatie. Cu toate asta va veti admira si complimenta reciproc. Perceptiile dumnevoastra incisive se potrivesc de minune cu atentia la detalii a Fecioarei.
Scorpionul este un semn fix, in timp ce Fecioara este un semn mutabil, ceea ce va va permite sa preluati conducerea si sa creati stabilitate, in timp ce Fecioara va contribui din umbra. Daca aveti teluri comune puteti realiza absolut orice impreuna.

Scorpionul este un amant inflacarat, insa, in acelasi timp, si gelos si posesiv. Nu-i permiteti vulcanului pasiunii sa erupa cu furie, pentru ca nu se potriveste cu stilul Fecioarei si nu-i va fi pe plac. Discutati atunci cand aveti o problema. Nu stati si clocotiti in liniste! Scorpionul si Fecioara se potrivesc foarte bine si pot munci ca o echipa. In dragoste sau in afaceri, alcatuiti un parteneriat unic.
Este o compatibilitate ideala!

Horoscop 2019 Scorpion

Profilul zodiei Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Free and fun