Compatibilitatate Scorpion - Gemeni

avatar zodia Scorpion avatar zodia Scorpion

Cand Scorpionul intalneste Gemenii, se intalnesc doua persoane din lumi diferite. Marte, luptatorul si Pluto, Stapanul lumii subpamantene, guverneza ganditorul semn al dumneavoastra, pe cand Mercur, inteligentul mesager al Zeilor, guverneaza semnul dual al Gemenilor. Dumneavoastra sunteti concentrat/a pe intensitate si sunteti o fiinta mandra, care ascunde sub o masca puternicele forte care se afla in interior. Gemenii sunt vorbareti si inteligenti, si este foarte posibil sa ajunga sa va povesteasca viata lor chiar inainte ca dumneavoastra sa apucati sa le spuneti care este numele de familie pe care il purtati.

Dumneavoastra aveti adancimea specifica semnelor de Apa si o privire care nu poate fi descifrata, dar care ascunde promisiunea unei vieti secrete. Gemenii radiaza exuberanta si mobilitate, care rezulta din faptul ca sunt un semn de Aer. Dumneavoastra aveti o carte ascunsa in maneca, pe cand Gemenii joaca cu cartile la vedere,  pe masa.  Scorpionul este serios si patrunde mereu in esenta lucrurilor. Gemenii iubesc flirtul si discuta despre orice cu oricine. Dumneavoastra va alegeti numai companioni de incredere si preferati sa tineti lumea la distanta, in schimb Gemenii au mai multi prieteni decat v-ati putea gandi vreodata ca ar putea avea cineva.
Gemenii vor pune orice intrebare posibila si vor spune orice secret stiu. Aceasta creatura este ca un fluture ce zboara foarte aproape de flacara lumanarii. Si totusi, dumneavoastra considerati ca Gemenii sunt fascinanti. Este ceva legat de faptul ca acestia sunt atat de greu de prins si legat, incat dumnevoastra veti vrea sa faceti exact asta.

Daca dragostea apare intre voi, dormitorul va fi plin de pasiune, pe masura ce constatati amandoi fascinatia reciproca ce va leaga. Initial tensiunea si incarcatura sexuala sunt intense si Gemenii vor fi atrasi sa exploreze profunzimile voastre misterioase (sau macar sa incerce!). Insa pentru ca lucrurile sa dureze, veti avea nevoie de o intelegere mai profunda decat cea sexuala. Dumneavoastra sunteti gelos/a si posesiv/a, iar Gemenilor nu le place sa fie legati. Daca nu le veti acorda libertate, Gemenii vor pleca in pas de dans spre alte zari.

Scorpionii sunt suspiciosi si razbunatori daca sunt dispretuiti, pe cand Gemenii sunt mereu pusi pe sotii si par ca nu iau nimic in serios. Avand in vedere ca aveti o viata interioara foarte intensa, este posibil ca Gemenii sa oboseasca tot incercand sa afle ce exista sub aparenta pe care o afisati. Va trebui sa dezvaluiti macar o parte din sentimentele pe care le ascundeti, caci daca nu, s-ar putea sa va pierdeti interesul unul fata de celalalt. Semnelor de Aer nu le plac conflictele, asa ca din momentul in care Gemenii cunosc vulcanicul Scorpion, lucrurile se pot schimba. Dumneavoastra ati putea continua sa clocotiti inca din cauza a ceea ce s-a petrecut cu cateva zile in urma. “Pai de ce nu spui asa?” este o replica pe care o veti auzi prea des.

Scorpionul este un semn fix si de aceea ati putea da ceva stabilitate si tarie si Gemenilor. Fiind un semn mutabil, Gemenii, datorita inventivitatii lor, v-ar putea sugera posibilitati la care dumneavoastra nici macar nu v- ati fi gandit. Atractia dintre voi este puternica, atat cea intelectuala cat si cea sexuala, insa nu este o relatie usoara. O buna comunicare ar putea fi cheia unui viitor impreuna.

Horoscop 2019 Scorpion

Profilul zodiei Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Free and fun