Compatibilitatate Scorpion - Leu

avatar zodia Scorpion avatar zodia Scorpion

Romanticul Leu, semn de Foc, este independent, increzator in sine si un amant pasional, plin de sarm personal si magnetism psihic. Hmmmmmm. Interesanta provocare! In ciuda bravadei sale, indraznetul si directul Leu va fi fascinat instant de strategiile dumneavoastra, caci subtilitatile Scorpionului sunt deja legendare.

In dormitor actiunea este intensa si plina de placeri innebunitoare, caci intre Apa si Foc se genereaza foarte multa pasiune. Entuziasmul si pasiunea Leului trebuie sa ii fie impartasite si returnate in aceeasi masura, insa sexualitatea Scorpionului este forte profunda, va lasa fara energie si este intensa, asa ca nu vor fi probleme in aceasta directie. Leului ii place sa straluceasca, asa ca sexul cu acest nativ presupune expunerea cu mandrie, caci Leului ii place sa adune trofee. Scorpionul cauta transformarea prin intermediul relatiei sexuale, asa ca in ceea ce priveste viata sexuala, aceasta nu va fi tratata cu superficialitate. Guvernat de Marte, Zeul actiunilor instinctive, si de Pluto, Stapanul lumii subpamantene, Scorpionul amesteca pasiunea primara cu o profunda nevoie de a deslusi misterele vietii si ale mortii, dar mai ales pe cele sexuale.

Totusi Scorpionul si Leul sunt semne fixe, asa ca au in comun, cam in aceeasi masura,  curajul, determinarea si rezistenta. Ciocnirea dintre doua puternice personalitati, care sunt insa absolut diferite, va duce la conflicte mari, daca Scorpionul va incerca sa controleze Leul sau sa nu plateasca tributul de atentie cuvenit unui rege. Aceste conflicte pot fi rezolvate in explozii de pasiune fierbinte, mai ales la inceputul relatiei cand vulcanul pasiunii inca erupe.

Leul poare fi gelos, si asta din cauza mandriei sale, in timp ce gelozia dumneavoastra temperamentala isi are radacinile in nevoia puternica de a controla pe care o aveti. Leul nu este o fiinta lipsita de personalitate sau de forta, asa ca in cel mai scurt timp isi va scoate ghearele, in cazul in care cineva va indrazni sa ii stea in cale.

Leul se va plictisi rapid de gelozia dumneavoastra imbufnata si de posesivitate. Si dumneavoastra va veti plictisi sa mai dansati dupa cum va canta Leul, asa ca nu veti mai fi inclinat/a sa-i flatati mereu orgoliul si nici sa mai acceptati vesnica lui dorinta de dominatie. Sunteti in stare sa faceti mereu fata extravagantei constante si ascendentei sociale nerusinate?

Daca iubiti un/ o nativ/a din Leu, verificati-va astrogramele pentru a vedea daca mai exista cumva si alti factori care sa fie mai putin explozivi. Luna bine plasata in constelatiile voastre, va va permite sa traiti si sa munciti impreuna, daca nu in armonie, macar avand un sentiment ca este mana destininului si cu implinire (si cu foarte mult si bun sex!). Daca reusiti sa reaprindeti flacara pasiunii, aceasta va da suficienta energie. Daca nu reusiti, cel mai bine ar fi sa va bandajati ranile si sa va cautati dragostea in alta directie.

Horoscop 2019 Scorpion

Profilul zodiei Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Free and fun