Compatibilitatate Scorpion - Rac

avatar zodia Scorpion avatar zodia Scorpion

O relatie cu un Rac este “exact ce v-a recomandat medicul”. Atractia este intensa si veti descoperi ca aceasta incantatorea creatura, Racul,  corespunde la toate nivelurile exact asa cum trebuie. Scorpionul si Racul chiar sunt o combinatie plina de satisfactii, si, deoarece ambele sunt semne de Apa, conexiunea emotionala dintre ei va fi elixirul vietii lor impreuna.

Alaturi de Rac, beatitudinea placerii sexuale este atat de satisfacatoare si plina de impliniri incat este cu adevarat transcedentala. Voi doi ar trebui,  ati putea si veti fi suflete pereche, la momentul potrivit. Racul este mai pasiv decat dumnevoastra, insa avand in vedere ca este un semn cardinal, ideile sale creative si forta emotionala sunt suficient de puternice incat sa va ghideze puternicele energii pe cai nemaipomenite. Se creaza instant o relatie intre voi doi; atractia dintre voi va deveni o dragoste de durata, bazata pe pasiune, insa consolidata de intelegerea reciproca si prietenia de suflet care va leaga.

Misteriosul Scorpion, care este un semn fix, este guvernat de pasionalul Marte, printul dorintelor, si de clocotitorul Pluto, regele lumii subpamantene. Racul cel dominat de Luna va fi atras de taria si puterea de a conduce a Scorpionului, care la randul sau va gasi un refugiu in angajamentul emotional oferit de Rac.  Senzualitatea instinctiva a Racului este aprinsa de pasiunea dinamica a amantului Scorpion si,  pentru ca loialitatea acestuia este nesfarsita, gelozia dumneavoastra  va fi greu de iscat. Nevoia Racului de a acapara persoana iubita, dorinta de a detine si posesivitatea sa, nu il  sperie pe Scorpion, care  se va simti in siguranta in inlantuirea  calda si confortabila a acestuia.

Ambii sunteti profund intuitivi si fiecare dintre voi va intui, va simti, in mod natural si instinctiv  cum sa il satisfaca pe celalalt. Comunicarea intima dintre voi nu are nevoie de cuvinte si este atat de intensa incat ajunge sa fie metafizica si chiar telepatica. Aceasta lume magica a dumneavoastra este o fericire pe care amandoi puteti sa o construiti, sa o infrumusetati si sa o extindeti din adancurile pamantului pana in inaltul cerului, acolo unde numai vulturii ajung. Racul este afectuos, astfel incat va veti simti iubit si in siguranta.

Scorpionul va aprecia ideile excelente ale Racului, legate de chestiunile financiare si abilitatile pe care le are in gestiunea banilor, si ii va insufla tarie si determinare atunci cand Racul va fi obosit sau si-a pierdut concentratia.
Angajamentul emotional al Racului si profunda intelegere a Scorpionului va vor ajuta sa creati o legatura indisolubila intre voi.
Intre voi este compatibilitatea perfecta!

Horoscop 2019 Scorpion

Profilul zodiei Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Free and fun