Compatibilitatate Scorpion - Taur

avatar zodia Scorpion avatar zodia Scorpion

Cand contrariile se intalnesc, ies scantei. Cand Scorpionul intalneste Berbecul, aerul din jurul lor va sfarai efectiv. Va fi dragoste la prima vedere sau dimpotriva, ura, insa nu veti fi indiferenti fata de Taur, care este semn de Pamant.
Luptatorul Marte si profundul Pluto sunt planetele care va guverneaza semnul, pe cand Taurul este guvernat de Venus. Iar cand Venus si Marte se prind in joc, din dormitor vor iesi flacarile pasiunii. Fiind semne diametral opuse, va completati foarte bine unul pe celalalt, ceea ce va fi fascinant la inceput. Totusi exact acele lucruri care va atrag initial se vor putea transforma exact in “arma” despartirii voastre, daca nu reusiti sa va intelegeti reciproc.

Gelozia, posesivitatea, dorinta carnala si punctele de vedere fixiste sunt lucrurile pe care le aveti in comun. Apetitul vostru e mare, iar nevoile sunt importante. Insa reactia rapida si predictibila a nesigurantei semnelor fixe este reprezentata de controlul situatiilor. De aici incep problemele; atunci cand irezistibilul Marte o intalneste pe neclintita Venus. Daca nu veti reusi sa va recunoasteti sincer ceea ce simtiti, din acest moment vor incepe luptele pentru putere.
Sunteti o persoana retrasa si secretoasa si Taurul nu este mereu dispus sa se deschida si sa spuna ce simte si gandeste, desi, daca este nevoie puteti fi brutali de sinceri unul cu celalalt. Sunteti introvertit/a si aveti tendinta de a deveni nelinistit/a atunci cand simtiti ca  lucrurile nu stau tocmai bine.  Nu aruncati prea multe sageti otravite spre Taur, caci veti dezlantui o forta care pana si pe dumneavoastra va va face sa fiti nervos. In general, Taurul tinde sa fie placid. Daca este insa atatat, asta e o alta poveste, si puterea acestei bestii va fi pe masura voastra.

Nu va straduiti prea mult cu  legendarele dumneavoastra puteri manipulative si cu  strategiile secrete. Taurii sunt persoane loiale si dedicate, facand tot ceea ce este de facut fara prea multe obiectiuni, in afara de o nemultumire, doua. Daca va doriti ceva este suficient doar sa cereti. S-ar putea sa vi se para prea simplu ca sa fie real, insa functioneaza. Daca veti forta prea mult lucrurile, amintiti-va ca ambii sunteti semne fixe si o batalie de orgolii este inevitabila din acel moment.
Amandoi aveti opinii foarte puternice despre totul, de la mancare pana la politica, asa ca mai bine stati deoparte de acele subiecte asupra carora stiti ca nu sunteti de acord. Daca vreti sa intrati in bucluc, veti sti cum sa-l starniti pe Taur. Taurul adopta de obicei o atitudine de tipul “lasa-ma sa traiesc, ca te las si eu pe tine”, un lucru despre care ar fi bine sa luati lectii de la el.

Atunci cand va luati un angajament, amandoi sunteti loiali si va place sa impartasiti totul cu persoana iubita. Aceasta poate fi o relatie pasionala, erotica, insa va va fi mai usor sa va concentrati asupra unor scopuri mai pragmatice. Circumstantele sigure sunt importante, cu toate ca va trebui sa va mai asumati si cate un risc din cand in cand. Inca o data, discutia este cheia. Avand in vedere toate aspectele armonioase care va sustin, aceasta poate fi o relatie de lunga durata si care, cu adevarat va va implini.

Horoscop 2019 Scorpion

Profilul zodiei Scorpion

Compatibilitati Scorpion

Free and fun