Compatibilitatate Taur - Berbec

avatar zodia Taur avatar zodia Taur

Berbecul inflacarat si impulsiv ar fi un partener interesant pentru Taur, care este in general calm si echilibrat. Berbecul este mereu gata de actiune, pe cand Taurul prefera sa stea sa astepte in liniste. Desi voi doi pareti sa nu aveti mai nimic in comun, ati putea gasi insa cateva interese si teluri comune care ar putea sa va aduca impreuna. Desi nu va fi o combinatie usoara, ar putea fi una plina de satisfactii pentru amandoi.

Inflacaratul Berbec este un semn cardinal, iar Taurul, care este cu picioarele pe pamant, este un semn fix, si din aceasta cauza ar putea izbucni intre voi lupte pentru putere si dominatie. Taurul nu trece la actiune la fel de rapid ca Berbecul, insa ati putea gasi ca interes comun sexul. Berbecul este emotional, iar Taurul este senzual, ceea ce inseamna ca  sunteti sortiti sa va simtiti bine impreuna. Ambii aveti viziuni creative si ambitie, insa voi Taurii aveti avantajul de a va mentine puterea. De fapt rabdarea si determinarea dumneavoastra este cea care va mentine aceasta relatie, deoarece Berbecul este oricand gata sa o ia de la capat in alta parte, daca este necesar. Totusi Berbecul gaseste tot confortul in prezenta voastra si efectiv infloreste sub obladuirea Taurului. Pe de alta parte dumneavoastra sunteti incantati ca Berbecul reuseste sa va inflacareze si pe voi. Este usor sa va multumiti cu ceea ce aveti, insa cu un Berbec in preajma va veti simti inspirat si dispus sa incercati lucruri noi din cand in cand.

Avand in vedere ca se combina un semn de Foc cu unul de Pamant, nu uitati ca puteti sa va distrugeti reciproc. Berbecul are darul de a va infuria cu actiunile sale impulsive si egoiste, insa dumneavoastra aveti puterea de a sfarama entuziasmul lui copilaresc atunci cand nu va veti clinti si nu veti colabora cu el. Berbecul este guvernat de impulsivul Marte, pe cand voi sunteti guvernati de impaciuitorul Venus, ceea ce face ca, indiferent de ce sex sunteti fiecare dintre voi doi, comunicarea sa fie foarte dificila. Trebuie sa fiti mai tolerant decat sunteti de obicei, deoarece posesivitatea si zgarcenia dumneavoastra il pot agrava irascibilitatea Berbecului caruia nimic nu ii place mai mult decat sa cheltuie bani in mod necugetat. Totusi amandoi sunteti firi creative si veti colabora de minune pentru a va atinge telurile comune. Indata ce veti invata sa respectati diferentele dintre voi, relatia ar putea fi satisfacatoare de ambele parti.

Combinatia dintre voi necesita in mod clar disciplina si motivatie.
Uneori este chiar nevoie de sprijin din partea compatibilitatii Lunii si a ascendentului fiecaruia dintre voi. Un partener Berbec va avea mereu tendinta de a fi impulsiv, ceea ce in cele din urma va va face sa va pierdeti mintile. Se pare ca ei nu se invata minte niciodata! O relatie plina de afectiune s-ar putea transforma intr-o casnicie dificila. Incercati sa cautati proiecte pline de creativitate la care sa lucrati impreuna (inclusiv sa intemeiati o familie) si ati putea sa va canalizati astfel amandoi energiile si sa creati ceva pozitiv.

Horoscop 2019 Taur

Profilul zodiei Taur

Compatibilitati Taur

Free and fun