Compatibilitatate Taur - Gemeni

avatar zodia Taur avatar zodia Taur

Poate ca veti fi sedus de farmecul de necontestat al Gemenilor, insa va trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa va indragostiti de un asemenea nativ. Majoritatea Taurilor sunt posesivi innascuti, dar sa incercati sa detineti posesia asupra unui Geaman este ca si cand ati vrea sa reusiti sa prindeti vantul cu o sita. Aceasta relatie ar putea functiona ca prietenie, parteneriat in afaceri, dar pentru a putea functiona ca o relatie intima aveti nevoie de aspecte armonioase intre Luna si ascendent.

Datorita faptului ca Gemenii sunt un semn mutabil nu vor putea intelege nevoia dumneavoastra de a prinde radacini undeva si nici disconfortul pe care v-il creaza schimbarile de orice fel. Pentru Gemeni, sa fie liberi de orice constrangere si sa exploreze locuri si lucruri noi in iecare zi, este Raiul pe Pamant. Dumneavoastra aveti nevoie sa stiti ca va puteti baza pe lucruri care sa fie predictibile, de incredere si coerente. Pentru Gemeni aceste aspecte sunt plictisitoare. Datorita imaginatiei bogate si a creativitatii dumneavoastra sunteti persoane care nu ar putea fi catalogate ca fiind plictisitoare, insa Gemenii superficiali, care sunt influentati de Mercur, confunda uneori cantitatea cu calitatea. Datorita impaciuitoarei planete Venus care va guverneaza, ati putea decide sa aveti rabdare cu un/ o Geaman/ a si sa ii dati ocazia sa realizeze, in cele din urma, ca sunteti cu adevarat un partener alaturi de care se merita sa se aseze la casa lui/ ei.  Insa este posibil si sa ajungeti la concluzia ca nu se merita atata efort doar pentru a convinge un nativ din Gemeni sa se casatoreasca.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar dumneavoastra sunteti un semn cu picioarele pe Pamant, asa ca s-ar putea sa aveti probleme in a interactiona cu firea lipsita de pragmatism a Gemenilor. Este important sa intelegeti diferentele, innascute, de temperament dintre voi. Daca Gemenii respecta nevoia dumneavoastra de securitate, iar voi respectati nevoia de schimbare si de varietate a lor relatia dintre voi ar avea sanse sa functioneze. Insa nu va asteptati sa fie usor! Daca Taurul reprezinta copilul mic al zodiacului, iar Gemenii reprezinta adolescentul acestuia, ei bine… cei doi nu prea pot fi parteneri de joaca! 

Aceasta combinatie nu este facila pentru relatii personale, dar ar putea merge bine daca ar exista aspecte de armonie intre planetele personale si ascendent. Ati putea invata cate ceva unul de la celalalt, insa este nevoie de rabdare si intelegere din ambele parti.

Horoscop 2019 Taur

Profilul zodiei Taur

Compatibilitati Taur

Free and fun