Compatibilitatate Varsator - Balanta

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Combinatia dintre Varsator si Balanta este una fabuloasa. Balanta este punctul focal al sic-ului si elegantei din zodiac. Guvernata de Venus, planeta dragostei si a placerii senzuale, Balanta cauta relatii cu fascinatie avida. Balanta traieste pentru iubire- si moda! Varsatorul este puternic si stabil, insa cu toatea astea este si aventuros si dornic sa patrunda in domenii noi. Calmul dumneavoastra, intelectul si placerea de a descoperi, va fac sa fiti fascinant in ochii Balantei. Va plac toate formele noi de manifestare sexuala, care cu cat sunt mai indraznete cu atat sunt mai bune. Balanta este stimulata si excitata de acest aspect, si ar putea, cu sigurata, sa adauge cateva idei noi la acest capitol, impachetate in cel mai frumos si elegant ambalaj.

Calda si senzuala Balanta este intrigata de distractiile si jocurile dumneavoastra erotice. Diplomatica Balanta stie cum sa se impace si cu incapatanarea si felul dumneavoastra capricios de a fi. Va admirati reciproc calitatile intelectuale si impartasiti interesul pentru muzica, teatru si arte. Evident ca amandoi iubiti petrecerile si sunteti interesati si de alte persoane.

Dumneavoastra sunteti cu adevarat vrajit de farmecul Balantei, de eleganta si naturaletea posturii sale, iar Balanta este fascinata, la randul ei, de dorinta pentru aventura, care va caracterizeaza. Aveti atat de multe interese comune incat Balanta va va fi atat amant/a fascinant/a, cat si un/o prieten/a nemaipomenit/a. Comentariile voastre necugetate ar putea rani sentimentele Balantei, insa pe de alta parte, Balanta ar putea vrea sa va controleze emotional prea mult ca sa va mai fie pe plac. Totusi Balanta este diplomata, asa ca va va face sa va impacati rapid, desi dumneavoastra ati prefera sa stati imbufnat/a. Faptul ca dumneavoastra va place sa stati singur/a si chiar puteti sta asa perioade lungi de timp este foarte greu de inteles pentru Balanta, asa ca amintiti-va sa luati legatura cu ea/el in mod regulat.

Guvernata de Venus, zeita dragostei, a placerilor si a simtului artistic, Balanta este inclinata sa se concentreze mai degraba asupra frumusetii, armoniei si echilibrului. Varsatorul, pe de alta parte, este guvernat de calmul si structuratul Saturn si de excentricul Uranus. Atat Balanta, cat si Varsatorul sunt semne de Aer, astfel incat si comunicarea si afinitatea mentala dintre voi sunt de calitate foarte buna, Balanta suplimentand relatia cu flerul sau creativ, iar Varsatorul cu hotararea de a duce la bun sfarsit lucrurile.
Creativa Balanta este un semn cardinal, iar Varsatorul este un semn fix. Balanta va gasi rapid idei noi si locuri inedite pentru a le vizita, insa la fel de rapid se va razgandi si va decide schimbarea directiei.

Stapanirea dumneavoastra ferma si stabilitatea de care dati dovada o ajuta pe Balanta cea indecisa si cu capricii sa revina cu picoarele pe pamant. Amintiti-va ca Balanta nu este indragostita numai de ideea de a fi indragostita, ci este indragostita si de ideea de dragoste in sine. Detasarea emotionala calma de care dati dovada ar putea-o exaspera initial pe Balanta, pentru ca apoi sa o infurie, asta in cazul in care nu sunteti suficient de atent incat sa-i acordati si nutrire emotionala, dar si distractie, securitate si bilete la cel mai recent eveniment social.

Balanta este mai romantica decat este Varsatorul, iar armonia sexuala este incantatoare. Toleranta Balanta vrea mereu sa faca pe placul partenerului sau si percepe amorul fizic ca pe o arta, in care evident ca amandoi excelati. Sa creati atmosfera propice pentru dragoste este extrem de important, caci daca veti esua in acest demers totul se va sfarsi cu o retragere rapida, dar plina de dramatism  a Balantei.
Insa aceasta incantatoare combinatie este compatibilitatea perfecta!

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun