Compatibilitatate Varsator - Berbec

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Indraznetul Berbec si cutezatorul Varsator chiar pot sa faca lucruri marete si sa se bucure de faima impreuna. Este o compatibilitate care abunda de distractie si aventura. Cu o doza justa de tact si intelegere, aceasta aventura amoroasa s-ar putea transforma in ceva cu adevarat foarte special. Uneori Berbecul poate fi de-a dreptul posesiv si pretentios, insa ambele semne au o sexualitate debordanta, asa ca este foarte putin probabil ca nivelul ardorii sa scada. Va potriviti foarte bine unul cu celalalt, deoarece ambii sunteti foarte activi si ambitiosi si impartasiti o gama larga de interese- si sunteti la fel de doritori de placeri sexuale.

Berbecul, semn de Foc, este guvernat de dinamicul Marte, in timp ce Varsatorul, semn de Aer, este guvernat de structuratul Saturn si de nelegiuitul Uranus. Marte este, bineinteles, legat de tot ce inseamna luare de initiativa, asa ca Berbecul va fi mereu plin de idei noi. Saturn este preocupat de structura, iar Uranus este asociat cu puterea schimbarii, asa ca Varsatorul este aventuros, nonconformist si hotarat. Veti gasi intotdeauna modalitati fabulos de originale de a pune in practica planurile Berbecului, care uneori sunt de-a dreptul nebunesti. Exista foarte putina competitie intre voi, deoarece Berbecul iubeste gloria si adora provocarile, in timp ce Varsatorul este mai degraba preocupat de metoda si de sensul unui demers, cat si sa urmareasca firul gandirii pana sa ajunga la concluziile sale finale.

Din punct de vedere intelectual va potriviti foarte bine, pentru ca amandoi aveti o arie larga de interese si va place sa discutati despre ele. Dumneavoastra sunteti mult mai detasat emotional si mult mai intelectual in ceea ce priveste problemele decat Berbecul, care devine mai implicat personal.  Cadrul temperamentului dumneavoastra imaginativ ii va crea Berbecului cel inflacarat un adevarat teren pentru “joaca”. Din punct de vedere sexual, Berbecul este pasional si iubeste sa savureze sprijinul dat de intreaga exprimare a originalitatii dumneavoastra. Nu veti incerca niciunul sa il legati sau sa il limitati pe celalalt, deoarece amandoi intelegeti nevoile celuilalt de libertate, de aventura si pentru interese variate.

Niciunuia dintre voi nu  ii place sa fie dominat, insa, de dragul armoniei si a bunei intelegeri, Berbecului i se va permite, de obicei, sa preia conducerea. In functie de starea si de toanele de moment, dumneavoastra ati putea sau nu sa va supuneti conducerii puternice a iubitului/ iubitei Berbec. Berbecul considera ca imprevizibilitatea dumneavoastra este excitanta, insa nu se va simti niciodata cu adevarat in siguranta. Indreptati problemele legate de orgolii si totul va fi posibil, chiar si casatoria si viata de familie.
Va potriviti de minune in  ceea ce priveste entuziasmul, energia si felul de a actiona. Interesele comune, sexul mai mult decat satisfacator si dragostea comuna pentru realizare fac ca aceasta combinatie dintre Varsator si Berbec sa se bucure de compatibilitatea perfecta.

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun