Compatibilitatate Varsator - Capricorn

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Varsatorul si Capricornul sunt, ambele, semne puternice si creative, cu un foarte puternic simt al identitatii. Desi amandoua semnele sunt guvernate, in mod traditional, de catre structuratul Saturn, ele sunt totusi diferite; astfel idealistul Varsator, care-l are si pe Uranus in casa sa, vrea sa fie  liber, in timp ce ambitiosul Capricorn, care reprezinta exaltarea lui Marte, vrea sa domine.

Puternica atractie sexuala dintre voi va face sa dispara diferentele, insa in momentul in care intensitatea acesteia va incepe sa scada, va veti concentra asupra acelor aspecte ale partenerului pe care vi le imaginati a fi defecte. L-ati putea percepe pe Capricorn, care este semn de Pamant, ca fiind un pic cam mototol (exceptand situatia din asternuturi), insa, datorita felului dumneavoastra neconventional de a fi, cu siguranta veti aprecia intelegerea acestuia in ceea ce priveste accesul la avere.  Cu toate astea, dumneavoastra puteti trezi in partenerul Capricorn dorinta pentru ceva aventura si incitare, in timp ce Capricornul va va incuraja sa va stapaniti si sa va canalizati energia, sa acordati mai multa atentie detaliilor si sa intelegeti amabilitatea sociala, care este cea care face sa functioneze atat de bine angrenajul relatiilor inter-umane. Poate veti reusi si sa faceti ca aceasta creatura atat de serioasa sa se mai destinda putin.

In ceea ce priveste arta amorului fizic, Capricornul este entuziast si aventuros atunci cand este excitat, insa poate fi si posesiv si gelos in momentul in care se va simti amenintat. Dumneavoastra sunteti retinut din punct de vedere emotional si percepeti si savurati sexul ca pe o extensie a prieteniei si a starii de bine de moment. Inclinatia dumneavoastra fata de neobisnuit se potriveste de minune cu dezinhibatul Capricorn, insa intensitatea pasiunii Capricornului v-ar putea taia orice apetit, de indata ce, int-un fel sau altul, dorintele urgente ale dumneavoastra au fost satisfacute. Abordarile voastre sunt total diferite. Capricornul este orientat spre scop si este ambitios, in timp ce dumneavoastra preferati sa explorati aspectele intelectuale pana la rezultatele lor logice.

Varsatorul este un semn de Aer, pe cand Capricornul este un semn de Pamant. Capricornul este un amestec foarte straniu intre ambitie si nesiguranta, intotdeauna isi face griji pentru consecinte, pe cand dumneavoastra savurati fiorul vanatorii doar de dragul propriei satisfactii personale. Dumneavoastra aveti o minte foarte dezvoltata, orientata in foarte multe directii  si aventuroasa, care detine mereu opinii despre orice,  fapt care ar putea fi amenintator pentru Capricorn. Dumneavoastra niciodata nu veti suporta si nici nu veti reactiona prea bine ca cineva va dea sfaturi sau sa fie autoritar cu dumneavoastra.
Este o relatie dificila.

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun