Compatibilitatate Varsator - Fecioara

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Singurul semn, care in afara de Fecioara ar putea sa ramana celibatar in viata, este evazivul Varsator, insa din motive total diferite. Dumnevoastra ati vrea doar sa experimentati cu cat mai multa lume postura de amant/a si nu va puteti imagina cum ar fi sa va asezati la casa voastra  si sa va rezumati la un/o singur/a  partener/a pentru tot restul vietii. Fecioara este pur si simplu prea pretentioasa si sta si asteapta sa apara cineva special in viata sa, acea persoana perfecta care sa-i satisfaca toate cerintele specifice si asteptarile sale. Libertatea este un aspect foarte important pentru dumneavoastra, in timp ce calitatea este foarte importanta pentru Fecioara. In timp ce aceasta combinatie n-ar putea fi cea mai potrivita pentru o relatie de iubire, ar putea fi o excelenta conexiune intre mintile voastre.

Intelectualul Varsator este un semn de Aer, guvernat de structuratul Saturn si neconventionalul Uranus, ce traieste intr-o lume a posibilitatilor si a ideilor, multe dintre acestea fiind mult prea progresiste pentru vremea lor. Dumneavoastra urati orice forma de restrictie, iar valorile conventionale sunt cu atat mai putin pe placul vostru. Mai degraba sunteti in stare sa creati dumneavoastra un alt tip de relatie, care sa fie cu totul si cu totul noua si diferita si care se bazeaza pe reguli facute de voi insiva. Totusi voi doi impartasiti o legatura intelectuala puternica, deoarece Fecioara, semn de Pamant este guvernata de spiritualul Mercur, iar dumneavoastra, in postura de Varsator aveti acel temperament serios care este determinat de Saturn, insa in acelasi timp sunteti plin de idealuri si concepte inovatoare, care va sunt daruite de guvernarea lui Uranus. 

Fiecare dintre voi aduce in aceasta relatie foarte multe si variate puncte de vedere, total diferite, si totusi, datorita fascinatiei pe care o aveti fata de diferentele mari care exista intre voi, atractia sexuala este intensa. Varsatorului ii place sa cucereasca noi teritorii si domenii, sa exploreze necunoscutul, in timp ce Fecioara prefera sa reflecte si sa analizeze. Fecioara este perfectionista, asa ca la inceput este posibil sa fiti cu adevarat derutat de nevoia acesteia de a asorta pana si carligele de rufe sau de a aranja cartile din biblioteca in ordine alfabetica sau in functie de subiectele acestora. In ceea ce priveste arta amorului, Fecioara are renumele de a-si pastra calmul, insa de fapt ea se “aprinde” mai greu, dar indata ce a fost incinsa corespunzator va avea loc o expozie de caldura, care va avea nevoie de mult timp pentru a se domoli.

Amandoi sunteti persoane rationale si intelectuale  si aveti tendinta de a percepe dragostea din punct de vedere abstract. Dumneavoastra sunteti deja legendar/a pentru detasarea emotionala, insa la randul sau, si Fecioara are partea ei de retineri emotionale. Va trebui sa fiti foarte constient/a ca Fecioara are o foarte mare nevoie de realizare personala si  siguranta financiara. Aceste aspecte nu prea se potrivesc cu scala dumneavoastra de valori, deoarece Varsatorul este mai interesat de alte persoane, cauze sau de cum sa indrepte lumea.

Este o combinatie dificila, dar care functioneaza bine ca relatie de parteneri de afaceri sau in relatii care nu sunt personale. In ceea ce priveste conexiunea intima sau cea de familie, aspectele armonioase de legatura dintre Luna si ascendent ar putea imbunatati intelegerea personala reciproca si ar dezvolta o apropiere emotionala. Fara acestea insa, relatia ar fi foarte dificila. 

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun