Compatibilitatate Varsator - Gemeni

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Gemenii si Varsatorul se bucura de o larga si stimulanta conexiune mentala. Aveti  o comunicare intelectuala superba, si in plus foarte multa energie pe care sa o consumati impreuna. Dumneavoastra sunteti plini de idei noi si neconventionale, iar Gemenilor le vor placea oricare dintre acestea. Puteti sa va bucurati reciproc de mintile voastre agere si inteligente, si veti savura fascinante conversatii nesfarsite despre oameni, idei si locuri. Gemenii sunt mai mult decat dispusi sa vi se alature in ceea ce priveste gustul pentru experiment, iar de partea dumneavoastra mai aveti si avantajul ca reprezentati o influenta stabilizatoare, capabila sa-i mai calmeze pe Gemenii visatori si aerieni, dar mai ales sunteti alaturi de ei atunci cand au nevoie.

Mintile voastre sunt foarte animate, deoarece sunteti mereu plini de idei. Marele avantaj pe care dumneavoastra il aduceti in aceasta relatie consta in hotararea si capacitatea dumneavoastra  de a ramane concentrat, fapt care reuseste sa contracareze oscilatia dezordonata a Gemenilor de la un lucru la urmatorul. Ii puteti ajuta pe Gemeni sa-si concentreze atentia, insa nu uitati sa le acordati si suficient spatiu de miscare. Gemenii au nevoie de liberate mentala si de independenta, si urasc sa se simta coplesiti sau constransi sa faca ceva.
Varsatorul este guvernat de responsabilul Saturn si de lipsitul de griji Uranus, in timp ce Gemenii sunt guvernati de comunicativul Mercur, mesagerul divin. Aerul este elementul mintii, al comunicarii si transmiterii cunostintelor. Varsatorul este mereu o sursa de idei nemaipomenite, deoarece Uranus stimuleaza gandirea originala si progresiva, in timp ce Saturn asigura determinarea necesara punerii in practica a ideilor. Prin intermediul influentei lui Mercur, dumneavoastra puteti raspandi ideile, cu ajutorul abilitatilor innascute pentru scris, media si relatii publice.

Gemenii, semn mutabil, iubesc libera transmitere a ideilor si informatiilor. Gemenii pun mare valoare pe independenta si sunt deschisi si adaptabili. Varsatorul, care este un semn fix, este mult mai hotarat. Puteti fi incapatanat, si veti fi cel mai puternic si cel mai stabil partener din aceasta relatie. Veti prefera sa preluati dumneavoastra conducerea si controlul relatiei, iar Gemenii vor fi fericiti sa va urmeze, insa trebuie sa fiti pregatiti si pentru a infrunta ceva impunsaturi verbale foarte ascutite si comentarii acide pe parcursul relatiei, deoarece Gemenii sunt regii ironiilor si sarcasmului.

In ceea ce priveste amorul fizic, Gemenii sunt flexibili si liberi, sunt dispusi sa incerce orice si sunt deschisi la toate tipurile de experimentari. Totusi meandrele pasiunii nu sunt chiar atat de profunde pentru Gemeni, iar acestia sunt, mai degraba, mai excitati sa discute despre amor decat sa actioneze pasional in intuneric. Acest aspect se potriveste de minune cu felul dumneavoastra de a fi mai detasat emotional, asa ca amintiti-va sa pastrati mereu viu interesul si sa nu deveniti prea profunzi.
Ambelor semne le place mult sa socializeze si sa aiba o gama variata de activitati de exterior. Din fericire gelozia si ideile de posesiune a partenerului  nu caracterizeaza deloc aceste doua semne. Veti fi parteneri de asternut minunati si prieteni fascinanti.
Este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun