Compatibilitatate Varsator - Leu

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Leul, un semn de Foc, si Varsatorul, un semn de Aer, se reunesc pentru a forma un cuplu incendiar- si mai sunt si buni prieteni pe deasupra. Focul are nevoie de Aer pentru a straluci, iar Aerul este cu adevarat miscat de Foc, aprinzand o valvataie enorma, ce va va face sa “sfaraiti” destul de serios pe amandoi.

Regalul Leu este guvernat de Soarele cel stralucitor, iar Vasatorul este guvernat de calmul si structuratul Saturn, alaturi de excentricul Uranus. Soarele, centrul sistemului nostru planetar, este guvernatorul inimii, si de aceea Leul este in mod firesc loial si sincer, insa iubeste sa fie in centrul atentiei. In ceea ce priveste arta amorului Leul este pasional si plin de dorinta, insa nu exceleaza deloc la capitolul imaginatie. Varsatorul este original si creativ in toate domeniile vietii, dar mai ales in cel legat de iubire, asa ca il va purta pe Regele animalelelor pe carari excitante, care nu au mai fost batute de altii si-i va arata lucruri cu adevarat noi.

Varsatorul si Leul sunt ambele semne fixe, asa ca, chiar daca in mod normal sunteti parteneri firesti, conflictele dintre orgolii pot fi cu adevarat furtunoase. Din fericire ele sunt mai mereu rezolvate intre asternuturi, desi, odata cu trecerea timpului aceasta metoda se va perima. Leul este loial si generos, insa dumneavoastra sunteti acuzat/a, uneori pe buna dreptate, alteori in mod eronat, ca sunteti  detasat/a sau chiar steril/a in viata emotionala. Macar in felul acesta va “revansati” fata de gesturile grandioase jenante pe care le face Leul pentru a-si castiga o pozitie in centrul atentiei. Va trebui sa inlaturati aceste conflicte superficiale dintre personalitatile voastre, caci la un nivel mult mai profund si mai important voi va potriviti foarte bine unul cu celalalt.

Varsatorul aduce mai mult calm si mai multa calitate intelectuala in acest parteneriat, in timp ce simtul Leului in ceea ce priveste competentele sociale va va incuraja sa iesiti si voi in lumina rampei. Leul poate fi autoritar, infumurat si pretentios, insa dumneavoastra veti fi atat de ocupat/a sa explorati propria cale in viata, incat aceste metode de atragere a atentiei utilizate de Leu vor trece efectiv neobservate pe langa dumneavoastra, deoarece atentia voastra este indreptata spre descoperirea si structurarea unor noi cunostinte. Nu suportati sa fiti legat/a, ingradit/a, si cu toate ca Leul poate fi posesiv (tot din mandrie si din nevoia de a fi in centrul atentiei), acesta va va admira calitatile intelectuale si aria larga de interese, iar dumneavoastra, atunci,  veti accepta sa stati cu bucurie in imbratisarea calduroasa si exclusiva a Leului.

Leul este cu adevarat delectat de inventivitatea dumneavoastra sexuala, iar dumneavoastra sunteti atras/a de pasiunea Leului si de pofta sanatoasa de viata pe care o are, insa de fapt si de drept Leul este orientat spre fizic, iar Varsatorul spre intelect. Aveti puncte de vedere diferite in ceea ce priveste independenta: pentru dumneavoastra inseamna libertatea de a explora noi orizonturi, iar pentru Leu inseamna obtinerea unui stil de viata extravagant si stralucitor. Varsatorul este interesat de lume, iar Leul este interesat de el insusi.

Impreuna alcatuiti o echipa foarte buna, insa daca Leul nu va primi suficienta cooperare (sau admiratie), iar dumneavoastra nu va va conveni tendinta de a conduce a Leului, atunci problemele nu vor mai putea fi rezolvate. Aceasta relatie va fi incitanta si va avea potential de a rezista pentru un timp indelungat numai daca veti reusi sa va gasiti si alte interese comune, astfel incat in momentul in care apar probleme si furtuni intre voi sa le puteti folosi pe post de element tampon si sa gasiti o cale sa le rezolvati.

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun