Compatibilitatate Varsator - Rac

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Cand il intalniti pe gentilul Rac ar putea fi dragoste la prima vedere, datorita atractiei sexuale dintre voi, care este foarte intensa. Aceasta fascinatie se datoreaza in parte si faptului ca aveti stiluri foarte diferite de cunoastere a lumii. Varsatorul este aventuros din punct de vedere intelectual, detasat emotional si suficient de autonom. Racul este creativ, totusi foarte emotional si are o inima chiar delicata sub cochilia proverbiala. Racului ii place sa se agate de atasamentul emotional si s-ar putea sa va pretinda mai mult angajament decat dumneavoastra sunteti dispus/a sa dati, mai ales la inceputul relatiei, cand pasiunea este inca variabila.

Racul cel cardinal, semn de Apa, este guvernat de Luna cea capricioasa, in timp ce neconventionalul Varsator, semn de Aer, este ghidat de structuratul Saturn si de ciudatul Uranus. Saturn este intelectual, calculat si structurat, in timp ce Luna este mamoasa, introverta si orientata spre crestere. Acest amestec, cand se situeaza intr-un mediu structurat si orientat spre scop, poate deveni foarte productiv, datorita creativitatii voastre prolifice si a puterii motivate emotional, combinata cu gandirea de ansamblu si abilitatea Varsatorului de a mentine stabila abordarea. Aceasta combinatie, de crestere supravegheata si dezvoltarea structurata de energie feminina si energie masculina poate fi satisfacatoare, dar aveti nevoie sa va dezvoltati teluri comune si sa munciti impreuna la diverse proiecte, astfel incat energiile voastre sa se canalizeze catre ceva bun, in loc sa se transforme in gelozie si neliniste.

Senzualitatea si imaginatia romantica a Racului il vor intriga pe Varsator. Pasiunile sexuale vor fi incurajate de disponibilitatea Racului de a se alatura exaltarii apetitului neobisnuit al Varsatorului. Totusi, avand in vedere faptul ca aveti tendinta de a fi detasat emotional, foarte cerebral si pluri-dezvoltat din punct de vedere intelectual, in timp ce Racul este esentialmente precaut, domestic si emotional, veti considera a fi dificil sa reusiti sa gasiti teren comun sau sa va puneti pe aceeasi lungime de unda.

Felul de a fi al Racului afectuos si cald are darul de a va da fiori pe spinare datorita faptului ca dumneavoastra sunteti atat de detasat si de independent. Nevoia de libertate si independenta a dumneavoastra poate fi amenintatoare  pentru partenerul Rac, care cauta sa-si posede si sa detina control asupra partenerul, iar alaturi de stabilitate si securitate, acestea sunt nevoi situate in fruntea listei de prioritati pentru acest semn. Pe de alta parte, natura emotionala a Racului,  care uneori este atat demonstrativa, cat si posesiva, va poate periclita si incorseta independenta. Trebuie sa realizati ca Racul are nevoie de apropiere sufleteasca, de afectiune si securitate afectiva, si se poate simti amenintat de justificarile dumneavoastra elegante si de dorinta dumneavoastra de a avea dormitoare separate.

Racul va poate scoate din turnul izolat de fildes in care stati, iar dumneavoastra ii puteti stimula intelectul. Asigurati-va ca veti face multe calatorii impreuna, insa intotdeauna sa aveti un camin la care sa va intoarceti si orice incompatibilitate aparenta va fi astfel echilibrata si rezolvata.

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun