Compatibilitatate Varsator - Sagetator

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Dumneavoastra si Sagetatorul sunteti parteneri unicat si creativi. Sunteti capabili sa va inspirati unul pe celalalt nu numai in domeniul inovatiei sexuale, dar si in cel intelectual, pentru ca Sagetatorul este optimist si vizionar, si apreciaza ideile dumneavoastra atat de inventive. Dumneavoastra si Varsatorul alcatuiti un cuplu creativ si unic. Acest parteneriat este lipsit de inhibitii, reuneste idealurile Varsatorului si cunostintele Sagetatorului, asa ca in timp ce poate deveni si competitiv, va fi intotdeauna si interesant.

Dedesubtul tonului romantic se afla armonia si frumusetea prieteniei. Acest fapt va permite o reala comunicare si o adevarata intelegere reciproca. Ambele semne sunt idealiste si entuziaste in ceea ce priveste viata, si impreuna chiar stiu cum sa invinga furtunile. Sagetatorul admira neconventionalitatea Varsatorului si hotararea acestuia de a ajusta chiar si cele mai radicale idei pana la a le conduce la niste concluzii logice. Ca si cuplu, impreuna, reusiti sa formati o companie de reala si mutuala admiratie.

Sportivul Sagetator, simbolul libertatii si independentei, este guvernat de norocosul Jupiter, in timp ce neconventionalul Varsator este guvernat de competentul Saturn si de nepasatorul Uranus. Acest fapt creaza un ciclu. Uranus stimuleaza ideile noi si creativitatea; asa ca Varsatorul are mereu idei noi. Jupiter aduce cu sine gustul pentru expansiune si abundenta, trezind eu-l superior. In final, Saturn mentine totul in miscare, aducand un simt al structurii si scopului atunci cand inspiratia lui Uranus s-a terminat si energia lui Jupiter s-a canalizat spre alte lucruri. Puteti fi dogmatic in ceea ce priveste atitudiea fata de libertate si fata de alte atitudini liberale, dar acest fapt nu-l deranjeaza catusi de putin pe Sagetator, care este genul de persoana “lasa-ma sa te las”. Intimitatea emotionala va avea nevoie de ceva timp pentru a se dezvolta, dar pana la urma niciunul dintre voi nu depinde numai de asta, nu-i asa? Este minunat ca niciunul dintre voi nu va fi gelos atunci cand partenerul lipseste de acasa.

Amandoua semnele sunt foarte sociabile, iubesc sa se distreze si sa cunoasca persoane si locuri noi, dar si tot ce este imprevizibil. Sagetatorul este atras de individualitatea dumneavoastra, de capacitatile vizionare si creative, iar dumneavoastra sunteti atras/a de energia Sagetatorului, de iubirea acestuia pentru libertate si de disponibilitatea de a-si asuma riscuri. Dumneavoastra sunteti inovativ, in timp ce Sagetatorului ii place sa experimenteze. De fapt si de drept amandoi sunteti atat de inventivi in ceea ce priveste amorul fizic incat ati putea chiar vinde si bilete la spectacol.

Fiecare dintre voi iubeste sa fie independent, insa nu sunt conflicte intre voi, pentru ca amandoi intelegeti aceasta nevoie a celuilalt. Amintiti-va insa ca atat timp cat va puteti comunica fericirea reciproca legata de relatie, nu veti intalni nici un obstacol in calea voastra.
Potentialul relatiei pe termen lung este excelent.
Este o compatibilitate perfecta!

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun