Compatibilitatate Varsator - Scorpion

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Pasionalul Scorpion, care este un semn de Apa, este guvernat de inflacaratul Marte, Zeul razboiului, si de efervescentul Pluto, Stapanul lumii subpamantene. Varsatorul, care este semn de Aer, este guvernat de structuratul Saturn, Stapanul karmei si de imprevizibilul Uranus (rasturnari de situatii neprevazute, schimbari neasteptate).

Aceasta combinatie este una puternica, plina de neprevazut. Alimentate de caracterul nestatornic al Scorpionului si de imaginatia dumneavoastra inflacarata, nebuniile voastre sexuale vor fi cu adevarat iesite din tipare.

Atat Scorpionul, cat si Varsatorul sunt semne fixe, astfel ca atractia va fi intensa, insa pe termen lung se va dovedi a fi ciocnirea dintre doua forte indestructibile. Va va fi dificil sa va impacati cu aerul de mister al Scorpionului si cu faptul ca el are  o parte a sufletului  pe care si-o tine numai pentru sine si care practic pentru dumneavoastra este o zona in care nu aveti acces. Aveti grija sa nu fiti alungat/a de pasiunea puternica si plina de gelozie a Scorpionului si controlati-va toanele imprevizibile, pe care initial Scorpionul le considera a fi intrigante, dar care in cele din urma vor deveni obositoare.

Scorpionul vrea un partener de viata care sa-i fie devotat, dar pe care sa il poata controla. Dumneavoastra cautati mai degraba un camarad, un tovaras de aventura, care sa fie si un partener de sex exuberant. Fiind o fire temperata si oarecum detasata emotional, vi se pare dificil sa intelegeti sau sa fiti de acord cu felul Scorpionului de a sta si a clocoti in tacere mai multe zile, pentru ca apoi sa erupa precum un vulcan furios. Scorpionul poate fi si foarte gelos si posesiv, fapt care nu prea este compatibil cu firea dumneavoastra, care este mai toleranta. Dumneavoastra iubiti schimbarea si varietatea, si nimic nu va place mai mult decat explorarea consecintelor ideilor dumneavoastra marete. Scorpionul, pe de alta parte, prefera sa patrunda direct in esenta relatiei, si exceleaza in explorarea puterii emotionale si a angajamentului. Asa ca daca vreti provocare, atunci v-o va da Scorpionul!

Daca atractia dintre voi este puternica, asa cum ar trebui sa fie daca ar exista compatibilitate intre ascendent si alti factori favorizanti, va trebui sa gasiti un teren comun pe care sa il utilizati ca baza pentru a construi o intelegere reciproca  pe termen lung intre voi. Scorpionul va considera a fi temperat, prietenos dar lipsit de pasiune, asa ca este posibil ca uneori sa creeze scene, numai pentru a ajunge la dumneavoastra si a va face sa aveti o reactie. Scorpionul este secretos si ii place sa fie manipulativ, in timp ce Varsatorul este direct si deschis. Este o combinatie cu adevarat plina de provocari si incercari, insa ar putea fi una foarte buna daca ati reusi sa ajungeti la compromisuri satisfacatoare si sa mentineti interesele comune.

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun