Compatibilitatate Varsator - Taur

avatar zodia Varsator avatar zodia Varsator

Statornicul Taur si hotaratul, dar capriciosul Varsator abordeaza viata si dragostea din doua perspective total diferite. Ambele sunteti semne fixe, asa ca atractia sexuala va fi intensa (in mare parte si datorita fascinatiei pe care o aveti fata de diferentele dintre voi), insa pe termen lung se va dovedi a fi un caz de inatalnire dintre doua forte indestructibile. Aveti divergente fundamentale, ceea ce va necesita mult efort si multa munca, in cazul in care vreti ca aceasta relatie sa dureze pe termen lung.

Varsatorul este un semn de Aer. Va place sa descoperiti oameni si locuri noi, sa fiti stimulati de explorarea unor idei proaspete, de cararile neumblate si modurile inedite de actiune, de diferentele culturale. Taurul este un semn de Pamant, si este fericit sa mearga pe caile batatorite de altii, care si-au dovedit eficacitatea, deoarece prefera modalitatile clasice si familiaritatea. Taurul s-ar putea sa pretinda mai mult angajament din partea dumneavoastra decat ati fi dispus/a sa acordati, mai ales in stadiile initiale ale relatiei, cand lucrurile nu sunt inca stabilizate si decise. Guvernat de senzuala Venus, Zeita dragostei, a placerilor carnale si a recompenselor financiare, Taurul este inclinat sa fie familist, posesiv si sa fie mai preocupat de placerile materiale ale vietii.  Varsatorul este guvernat de calmul si structuratul Saturn, Stapanul karmei, dar este de asemenea guvernat si de Regele cerurilor Uranus, Stapanul dezordinii, asa ca este mult mai neconventional si preocupat de aparente, orientat spre cercetare, si intelectual.

Incantatoarea Venus determina inclinatii artistice, dragostea pentru placeri si aduce darul frumusetii si talentul muzical. Venus poate fi, de asemenea, indolenta, insa structuratul Saturn traseaza principii corectoare si stabileste directii ferme pe care, in general, Taurul le va urma, atat timp cat exista garantia unei mancaruri bune si a unui pat cald atunci cand aventura se va sfarsi. Totusi, amandoi sunteti incapatanati si atunci cand apar neintelegeri intre voi, va fi greu sa le depasiti. Taurul poate parea ca este de acord si ii este bine intr-o anumita situatie, pentru ca apoi sa erupa brusc, ceea ce poate fi chiar deranjant.

Esentialmente, Taurului ii place sa detina controlul, insa dumneavoastra aveti deja construit un set de reguli, care, cu toate ca or fi ele neconventionale, va convin de minune. Acest fapt il deranjeaza pe conservatorul Taur, care aproba numai metodele probate si verificate si de altii pana acum. Maniera dumneavoastra nepasatoare si detasata emotional in care abordati dragostea il va necaji si in cele din urma chiar il va infuria pe foarte pasionalul Taur, care nu vrea sa fie jucaria dumneavoastra. Va trebui sa va rezolvati si aspectele legate de atitudinile diferite pe care le aveti vis-à-vis de aspectul banilor, deoarece Taurului ii place sa puna deoparte bani albi pentru zile negre, in timp ce Varsatorul, departe de a fi nepasator fata de bani, tot mai este inclinat sa creada ca Universul ii va asigura tot ce are nevoie.

Posesivitatea si gelozia partenerului dumneavoastra din Taur nu par sa dispara vreodata. Acest fapt va poate determina sa va faceti bagajele si sa plecati in lume, deoarece dumneavoastra aveti o abordare prietenoasa si generoasa  a dragostei. Taurul este prea rigid pentru dumneavoastra, asa ca in cazul in care nu exista combinatii excelente intre pozitia Lunii si ascendent, aceasta relatie nu prea are sanse sa fie satisfacatoare pe termen lung, decat daca ar exista interese comune foarte puternice, care sa fie exterioare relatiei.

Horoscop 2019 Varsator

Profilul zodiei Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun