Confidentialitate

rohoroscop.ro poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa contact(at)rohoroscop.ro

rohoroscop.ro va cere sa furnizati informatii legate despre data, locul sau ora nasterii pentru a va putea asigura cele mai bune si corecte informatii legate de zodiacul sau horoscopul dumneavoastra. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre rohoroscop.ro. Datele sunt confidentiale si nu vor fi facute publice si nici furnizate unor terti fara acordul dumneavoastra expres exprimat in scris.

Nu putem garanta siguranta transmisiei datelor dumneavoastra prin intermediul Internetului, insa va putem garanta ca, din momentul in care noi intram in posesia informatiilor cu caracter personal pe care dumneavoastra le trimiteti, vom depune toate eforturile pentru a mentine confidentialitatea, cat si siguranta acestora.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, rohoroscop.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa aceasta aplicatie.

Informatii suplimentare puteti gasi aici.

Data ultimei actualizari: 7 Aprilie 2013.

Free and fun