Despre noi

Echipa rohoroscop.ro este o echipa tanara si entuziasta, aflata la inceput de drum si care incearca sa va ofere cele mai variate si corecte informatii legate despre zodiace si horoscoape. Nu toata lumea este constienta de faptul ca astrologia este cu adevarat o stiinta, care poate furniza foarte multe informatii despre ce rezerva viitorul. Insa noi vom incerca sa va demonstram acest lucru, prin intermediul materialelor publicate pe site si in aplicatia pentru Facebook.

Speram sa devenim o particica din viata voastra si sa venim zilnic cu informatii despre felul in care astrele va pot influenta viata, astfel incat sa fiti pregatiti sa profitati la maxim de oportunitatile ivite sau sa contracarati anumite influente negative.

Ne vom stradui intodeauna sa va oferim informatii cat mai complete. Prin intermediul newsletter-ului veti putea afla, inaintea celorlalti, care sunt previziunile astrale pentru semnul sub care sunteti nascuti.

Diferitele culturi si civilizatii antice aveau anumite zeitati la care se inchinau, insa au folosit intotdeauna informatiile pe care pozitiile astrelor si planetelor le-au furnizat. Pe site-ul nostru veti gasi unele dintre cele mai vechi zodiace, cu informatii complete, care va vor dezvalui caracteristicile pe care astrele le imprima persoanelor nascute intr-o anumita perioada. Chiar daca fiecare individ are capacitate de autodeterminare si modelare a propriului caracter, exista anumite trasaturi pe care zodia in care suntem nascuti ni le acorda, ni le determina.

Ne-am straduit sa adunam cat mai multe informatii si zodiace, pe care apoi sa vi le impartasim. Dupa cum se stie cunoasterea de sine inseamna putere, asa ca speram ca toate materialele pe care le aveti la dispozitie pe site sa va poata dezvalui lucruri cat mai complexe si complete despre voi insiva, dar si despre cei dragi.

Pe site-ul pe care l-am creat pentru dumneavoastra aveti posibilitatea sa va calculati si ascendentul, care ajuta la dezvaluirea anumitor caracteristici personale, pentru fiecare individ in parte.

La sectiunea compatibilitati veti gasi tot ceea ce trebuie sa stiti despre gradul in care dumneavoastra sunteti compatibil/a cu o persoana din acelasi semn zodiacal sau care este nascuta in alta zodie.

De asemenea, aveti la dispozitie si Numeroscopul, care va dezvaluie ce va rezerva destinul, in functie de data la care ati fost nascuti.

In cadrul โ€œDictionarului de viseโ€ veti gasi interpretarile unora dintre cele mai des intalnite simboluri onirice, insa analiza viselor este mult mai complexa decat simpla dezvaluire a simbolisticii in sine, caci sunt analizate mai multe circumstante.

Sperand ca am reusit sa va captam atentia, va asteptam pe site-ul nostru!

Echipa rohoroscop.ro.

Free and fun