Dictionar de vise


Adulter


Visul in care va faceti vinovati de adulter este unul care reflecta, in general, vina pe care o resimtiti, pentru un anumit lucru sau fapta a voastra.

- daca visati ca partenerul/ partenera comite adulter si va inseala este o reflexie a propriei nesigurante in legatuta cu relatia. Pe de alta parte ar putea fi si o teama a voastra ca nu va ridicati la nivelul cerintelor celuilalt.

- daca visati ca voi sunteti adulterini, inseamna ca veti fi atrasi in anumite “combinatii” care nu sunt tocmai legale. Sunteti chiar in pericol de a va periclita pozitia sociala pe care o ocupati. 

- daca o femeie comite adulter in vis inseamna ca nu va mai reusi sa mentina vie flacara iubirii sotului sau.

- daca o femeie maritata viseaza ca ea comite adulter cu cel mai bun prieten al sotului inseamna ca, in mod nejustificat, va fi ignorata de catre sot.

- daca o femeie maritata viseaza un barbat mult mai tanar cu care comite adulter inseamna ca relatia sa cu sotul se va sfarsi in curand intr- un divort.

- daca o femeie nemaritata viseaza ca isi inseala sotul (desi in realitate nu are sot), inseamna ca nu isi va gasi prea curand jumatatea .

- daca visati ca rezistati tentatiei de a comite adulter este un semn bun. Veti avea parte de dragoste sincera si fericire. 

Litera A

Free and fun