Dictionar de vise


Cafea


- daca te visezi band cafea inseamna ca trebuie sa mai astepti inainte de a lua o decizie, caci momentan nu esti in posesia tuturor informatiilor necesare si astfel ai putea sa gresesti in alegeri.

- daca visezi ca bei cafea in compania unei anumite persoane inseamna ca ai anumite sentimente pentru ea si ai vrea sa i le impartasesti.

- daca visezi un ibric cu cafea inseamna ca iti vei impartasi cunostintele cu cei din jur, vei da dovada de sociabilitate si amabilitate in relatiile cu ceilalti.

- daca visezi un aparat de facut cafea sau un filtru de cafea, inseamna ca simti ca in viata ta a aparut un anumit dezechilibru. Ceva nu functioneaza asa cum trebuie si esti nevoit/a sa gasesti sursa de disconfort.

- daca visezi ca esti la o cafenea inseamna ca ti-ai cam neglijat prietenii in ultimul timp si ar trebui sa te intalnesti cu ei cat mai curand.

- daca visezi ca faci afaceri cu cafea sau vinzi cafea inseamna ca vei avea parte de pierderi importante in afaceri sau la locul de munca.

- daca o femeie nemaritata viseaza ca da cuiva cafea inseamna ca va da nastere la barfe despre ea, datorita comportamentului pe care il are, daca nu va fi discreta.

- daca o tanara se viseaza prajind boabe de cafea inseamna ca se va casatori cu un barbat strain si va fi foarte fericita in mariaj.

- daca visezi boabe de cafea proaspat prajite sau le mananci, inseamna ca iti vei birui dusmanii si te vei bucura de succes.

- daca visezi boabe de cafea verzi, necoapte, inseamna ca dusmanii tai nu au scrupule si vor face tot ce le sta in putinta pentru a-ti afecta pozitia.

- daca visezi o rasnita de cafea inseamna ca te apropii de un pericol iminent si trebuie sa fii foarte atent/a pentru a putea evita consecintele dezastruoase.

- daca auzi zgomotul facut de o rasnita de cafea inseamna ca vei auzi niste vesti neplacute.

Litera C

Free and fun