Dictionar de vise


Lumanare/i


- daca visezi o lumanare arzand inseamna ca in viata ta vor veni incet, dar sigur, abundenta, sanatatea, fericirea si implinirea.

- daca visezi ca aprinzi lumanari inseamna ca te bucuri de un intelect deosebit si vei avea parte de iluminare in perioada imediat urmatoare. 

- daca visezi lumanare stinsa inseamna ca te simti neglijat/a sau respins/a de catre cei din jur. 

- daca incerci sa aprinzi o lumanare, dar nu reusesti inseamna ca te asteapta o perioada in care vei avea parte de suferinta.

- daca visezi ca sufli intr-o lumanare inseamna ca esti pe cale sa renunti la ceva foarte important din viata ta, ceva care a insemnat mult in trecut, dar la care alegi acum sa renunti definitiv.

- daca visezi ca te uiti la o lumanare care arde pana cand se va consuma de tot inseamna ca ai temeri legate de batranete, moarte sau impotenta si frigiditate.

- daca visezi lumanari rosii inseamna ca in scurt timp vei initia o noua relatie romantica. 

- daca o fata nemaritata se viseaza facand o lumanare inseamna ca va primi o neasteptata cerere in casatorie. Daca viseaza ca o si aprinde, va avea o relatie de iubire clandestina, datorita faptului ca parintii se opun.

- daca te visezi scotand fitilul unei lumanari este semn rau, caci te anunta ca vei avea parte de durerea provocata de pierderea unui/ unei prieten/e bun/e. 

- daca visezi lumanari arzand in biserica inseamna ca ai regrete.

- daca visezi ca cineva aprinde o lumanare pe care tu o tii in mana inseamna ca in cel mai scurt timp te vei indragosti.

- daca visezi un sfesnic cu o lumanare inseamna ca te asteapta o perioada frumoasa, in care te vei bucura de respect si iubire, dar si de sanatate. Daca visezi un sfasnic gol, visul are intelesul opus. 

- daca visezi un sfesnic cu mai multe lumanari care sunt aprinse, inseamna ca te vei bucura de o viata lunga si frumoasa.

Litera L

Free and fun