Horoscop General

Zodiacul personal reprezinta caracteristicile unui individ, in functie de pozitia planetelor pe cer in momentul in care acesta s-a nascut. Exista 12 zodii in zodiacele clasice, care corespund celor 12 pozitii ale soarelui in functie de traiectoria acestuia pe bolta cereasca. Accesati link-ul corespunzator semnului care va intereseaza si puteti afla cele mai importante trasaturi determinate de zodie.

Despre Horoscopul European

Zodiacul european este impartit in 12 semne zodiacale. Fiecare dintre aceste semne are anumite particularitati si caracteristici, care-l deosebeste de celelalte. Fiecare persoana, in afara trasaturilor de personalitate, care sunt unice si definitorii pentru un individ, mai are si alte caracteristici, care sunt comune tuturor nativilor dintr-o anumita perioada.

In aceasta sectiune veti afla perioada anului corespunzatoare fiecarui semn, care sunt caracteristicile generale, numarul norocos, elementul corespunzator, planeta guvernatoare, calitatile si defectele, etc.
Tot in aceasta sectiune veti descoperi si felul in care nativii unei zodii se raporteaza la viata, ce reactii sau comportamente au fata de familie si prieteni, felul in care percep cariera si situatia financiara, felul in care iubesc, etc.

 

Free and fun