Horoscopul zilnic

Visurile tale nu prea se potrivesc cu realitatea, iar tu vei avea asteptari prea mari de la cei din jur si de la viata, care din pacate nu se vor materializa si astfel vei avea parte de ceva dezamagiri azi. Ajungi sa nu prea mai ai incredere in instinctele tale, caci se pare ca acum esti dominat/a mai degraba de dorinte decat de ratiune. 

Sfatul zilei: Atractia fizica fata de cineva te va influenta mult!

Horoscop azi

Horoscopul a fost folosit inca din antichitate ca o metoda de divinatie, cu ajutorul careia se putea prevesti soarta cuiva sau daca anumite evenimente vor avea sau nu loc. Exista legende despre mari personalitati ale lumii, imparati, cavaleri sau regi care consultau intai horoscopul zilei inainte de a pleca la o batalie sau inainte sa faca altceva important. 

Cuvantul “horoscop” vine din limba greaca, si inseamna “observarea orei nasterii”. Asadar horoscopul sau astrograma individualizata ajuta pentru a vedea care va fi destinul unei persoane in functie de pozitia planetelor pe cer in momentul in care s-a nascut.

Daca in trecut se folosea horoscopul prin realizarea hartii astrale individuale pentru a vedea in linii mari ce soarta asteapta pe fiecare, faptul ca nivelul de cunostinte, dar si tehnologia au evoluat, usurand mult munca celor care sunt pasionati de astrologie, azi se pot face predictii foarte exacte pentru fiecare semn al zodiacului pentru perioade mai mari sau mai mici de timp.

Horoscopul zilnic ne ajuta sa aflam care este cea mai buna strategie pe care trebuie sa o adoptam in activitatile noastre, ne ajuta sa fim oarecum pregatiti sau sa evitam sa facem anumite demersuri. 

Exista persoane care nu cred in zodiace sau horoscoape, deoarece prefera sa aiba parte de surprize si nu vor sa stie ce le aduce horoscopul zilei de azi. Pe de alta parte exista persoane care au nevoie sa stie ce spune horoscopul zilnic pentru a-si organiza mai bine activitatea. 

Consideram ca este foarte util pentru fiecare dintre noi sa stim care sunt predictiile astrale si horoscopul pentru azi pentru ca astfel putem contracara anumite aspecte negative sau putem sa actionam intr-o anumita directie atunci cand astrele favorizeaza anumite demersuri.

S-a demonstrat ca pozitiile pe care planetele le au in fiecare zi exercita o mai mare sau mai mica influenta asupra destinelor oamenilor, astfel ca un horoscop zilnic reprezinta de fapt interpretarea acestei influente.

In esenta, horoscopul zilei de azi reprezinta de fapt interpretarea hartii ceresti la momentul prezent, intr-o anumita regiune. Nu se poate spune ca pozitia planetelor este la fel interpretata intr-o tara din Europa si una din America. Cu toate ca ne aflam cu totii sub acelasi cer, pozitiile planetelor variaza in functie de locatie pe planeta noastra. 

Chiar daca unele persoane reproseaza faptul ca horoscopul unei zile depinde foarte mult de modul in care astrologul alege sa interpreteze pozitiile planetelor, relatiile dintre ele, conjuncturile, daca sunt retrograde sau nu, exista insa aspecte care nu pot fi contrazise. Horoscopul European difera de cel Chinezesc caci sunt culturi diferite, insa au la baza aceleasi principii. 

Un horscop zilnic corect interpretat poate oferi informatii foarte pretioase si importante persoanei care il consulta. De exemplu, daca astrele nu favorizeaza speculatiile sau activitatile comerciale intr-o anumita zi, exista posibilitatea ca cei care nu tin cont de ce pune horoscopul zilei sa sufere pierderi financiare importante. 

Pe site-ul nostru veti putea gasi un horoscop al zilei de azi atent interpretat, dar si multe alte zodiace si horoscoape, care va pot dezvalui informatii importante despre voi insiva sau despre nativi in alte semne astrale. 

Incercam sa va informam din timp si corect asupra a ceea ce urmeaza sa se intample, sa va spunem cum planetele va vor influenta viata sentimentala, profesionala, sanatatea, etc. De aceea, calculam cu pasiune si dedicare harta astrala pentru fiecare zi si interpretam pe cat de obiectiv este posibil felul in care astrele exercita anumite influente asupra nativilor din fiecare semn zodiacal. 

Va invitam sa vizitati zilnic site-ul nostru pentru a afla ce va rezerva astrele. De asemenea puteti sa va abonati la newsletter si zilnic veti primi mesaj cu horoscopul zilnic, fiind astfel la curent cu ceea ce urmeaza sa se intample.

Free and fun