Horoscop general Balanta

Perioada:
23 Septembrie - 22 Octombrie
Element:
semn de Aer
Grup:
Intelectual
Polaritate:
Pozitiva
Culoare norocoasa:
Albastru
Casa reprezentativa:
a saptea- casa partenerilor
Piatra norocoasa:
Safir
Planeta guvernatoare:
Venus

Balanta cariera si bani

“Armonia” este cuvantul cheie pentru acest semn, iar pastrarea acesteia este extrem de importanta. Pot fi conducatori excelenti si vor munci mult ca sa obtina - si sa merite- anumite privilegii. Adevarul si dreptatea sunt valorile dupa care Balantele isi vor ghida existenta. Sa lucreze cu ceilalti sau in parteneriate este situatia ideala pentru nativii acestui semn sociabil. Cu simt artistic dezvoltat si fiind persuasivi, acestora li se potrivesc meseriile in care trebuie sa vorbeasca si sa isi foloseasca aceste talente.

Carierele in care dreptatea ocupa un loc important, cum ar fi cea de politist, avocat sau judecator sunt ideale pentru Balante. Vor avea succes deasemenea si in meserii cum ar fi: diplomat, functionar public, decorator de interioare, compozitor sau designer vestimentar. Sa lucreze in colectiv este foarte usor pentru acesti nativi si prefera sa lucreze cu cat mai multe persoane. Dezvoltatul lor simt diplomatc ii va ajuta sa exceleze in tot ceea ce ar face.

Daca mergeti la cumparaturi cu o Balanta fiti siguri ca aveti la dispozitie muuuuuuuuult timp. Acesti nativi pot fi extraordinar de nehotarati cand trebuie sa cumpere ceva. Insa nu la fel se pune problema cand isi administreaza bugetul! Sa pastreze echilibrul intre ceea ce castiga si ceea ce cheltuie (si sa faca si economii in acelasi timp) este un talent nativ al acestor persoane. Ies destul de des la cumparaturi datorita atractiei lor pentru moda si decoratiuni sau obiecte pentru uz casnic. Una din placerile lor cele mai mari este sa achizitioneze cadouri pentru acel cineva special din viata lor.

Cuvinte cheie Balanta

Calitati: sociabile, corecte, cooperante, diplomate, gratioase

Defecte: indecise, ranchiunoase, evita conflictele si isi plang de mila

Carisma si trasaturi fizice: gratioase, atractive, constitutie medie, trasaturi rotunjite

Ce le place: armonia, sa imparta cu cei din jur, gentiletea, sa isi petreaca timpul afara, in natura

Ce nu le place: nedreptatea, violenta, obedienta, persoanele necinstite

Cand se simt cel mai bine: Cand sunt intr-un loc frumos, intr-o companie placuta. Fiind foarte sociabile, adora sa fie inconjurate de oameni cu care sa poata face diverse activitati.

Persoane publice nascute in zodia Balantei: Hugh Jackman, Will Smith, Hilary Duff, Matt Damon, Kate Winslet

Horoscop 2019 Balanta

Compatibilitati Balanta

Free and fun