Horoscop general Capricorn

Perioada:
21 Decembrie - 19 Ianuarie
Element:
semn de Pamant
Grup:
Teoretic
Polaritate:
Negativa
Culoare norocoasa:
Maro
Casa reprezentativa:
a zecea- casa vietii sociale
Piatra norocoasa:
Onixul
Planeta guvernatoare:
Saturn

Capricorn cariera si bani

Ambitia” este cuvantul cheie pentru acesti nativi, iar propozitia cheie este “Eu folosesc”. Capricornii poseda un al saselea simt care le spune exact ceea ce trebuie sa faca pentru a reusi in munca. Sa urce pe scara ierarhica incepand cu prima treapta nu ii sperie pe acestia si cand si-au fixat un tel nimic nu ii poate face sa se intoarca din drum.

Pe langa faptul ca isi fixeaza standarde inalte, sinceritatea, perseverenta si dedicatia pentru munca sunt calitati care fac din acest nativ un manager exceptional. Loialitatea si capacitatea de a munci pe branci pentru atingerea scopurilor sunt calitati pe care Capricornul le apreciaza la el si la ceilalti. Carierele din management, invatamant, finante si imobiliare sunt alegeri potrivite pentru acest semn.

Capricornii sunt plini de resurse si stiu sa isi administreze foarte bine timpul si banii. Foarte rar isi permit extravaganta de a cheltui din banii greu castigati prin munca pe lucruri neimportante sau frivole. Ca regula generala insa Capricornii vor cheltui banii numai pe lucruri practice, dar si in cazul acesta, cu multa chibzuinta. Articolele multi- functionale sunt preferatele lor.

Cuvinte cheie Capricorn

Calitati: responsabili, buni manageri, disciplinati, cu multa stapanire de sine si cu dezvoltat simt al umorului negru

Defecte: neiertatori, condescendenti, pesimisti, considera ca sunt atoatestiutori

Carisma si trasaturi fizice: constitutie medie, pot devein atletici cu efort, insa sunt molatici

Ce le place: familia, traditia, obiectele artizanale, muzica, sa li se recunoasca statutul

Ce nu le place: aproape nimic Cand se simt cel mai bine: in situatiile de munca positive, intr-un mediu urban cu stil si cultura, cand detin controlul Persoane publice nascute in zodia Capricorn: Tiger Woods, Orlando Bloom, Kate Bosworth, Nicholas Cage, Mel Gibson

Horoscop 2019 Capricorn

Compatibilitati Capricorn

Free and fun