Horoscop general Fecioara

Perioada:
23 August - 22 Septembrie
Element:
semn de Pamant
Grup:
Intelectual
Polaritate:
Negativa
Culoare norocoasa:
verde, maro
Casa reprezentativa:
a sasea- a sanatatii
Piatra norocoasa:
Sardonix
Planeta guvernatoare:
Mercur

Fecioara cariera si bani

Eu analizez” este propozitia cheie pentru acest semn, iar cuvantul cheie este “pragmatismul”. Abil, priceput si cu un simt discriminatoriu innascut, acest nativ chiar stie cum sa ajunga la esenta unei probleme. Reprezentantii acestei zodii sunt extraordinar de meticulosi si exceleaza in meserii in care este nevoie de o buna organizare. Este nevoie de o Fecioara pentru a pune lucrurile la locul lor si pentru a le organiza corespunzator.

Cand sunt concentrate pe o sarcina, Fecioarele se vor mobiliza sa atinga perfectiunea si vor fi extrem de meticuloase. Sunt foarte precise si se mandresc cu rezultatele muncii lor in care si-au demonstrat abilitatile si calitatile, in care au dat ceea ce aveau mai bun. Daca simt ca nu sunt suficient de buni intr-un domeniu acesti nativi se apuca sa studieze intens pentru a-si insusi cunostintele si ailitatile necesare. Meseriile potrivite pentru acest semn sunt cele de: doctor, asistent medical, psiholog, profesor, scriitor si critic.

Fecioarele isi administreaza excelent banii. Sunt foarte atente si zgarcite cand vine vorba sa cheltuiasca si incearca sa economiseasca cat de mult posibil. Isi planifica anticipat foarte bine cheltuielile pe care urmeaza sa le faca, iar cand vine vorba sa faca cumparaturi nu vor risipi niciodata banii. Din cand in cand isi vor acorda luxul de a cumpara obiecte decorative pentru casa. Iubesc arta si le place sa isi decoreze casa cu mult bun- gust.

Cuvinte cheie Fecioara

Calitati: practica, loiala, sarguincioasa, analitica, amabila

Defecte: timiditate, ingrijorare, exagerat de critic cu el insusi si cu ceilalti, munceste prea mult si nu se distreaza

Carisma si trasaturi fizice: tendinta de a fi rezervati, constitutie corporala medie

Ce le place: curatenia, animalele, mancarea sanatoasa, cartile, natura

Ce nu le place: sa fie in centrul atentiei, nepolitetea, sa ceara ajutorul cuiva

Cand se simt cel mai bine: cand sunt acasa, in compania animalelor, in mijlocul naturii. Nativii acestei zodii indragesc puterea, si le place foarte mult sa fie ori un prieten de nadejde ori un asistent indispensabil.

Persoane publice nascute in zodia Fecioarei: Keanu Reeves, Pink, Jennifer Hudson, Blake Lively, Kobe Bryant.

Horoscop 2019 Fecioara

Compatibilitati Fecioara

Free and fun