Horoscop general Sagetator

Perioada:
22 Noiembrie - 20 Decembrie
Element:
semn de Foc
Grup:
Teoretic
Polaritate:
Pozitiv
Culoare norocoasa:
Violet
Casa reprezentativa:
a nou casa - studiilor si a calatoriilor
Piatra norocoasa:
Topazul
Planeta guvernatoare:
Jupiter

Sagetator cariera si bani

Vizualizarea” este cuvantul cheie pentru acest semn. Daca ei au o viziune si cred ca un lucru se poate realiza, sunt in stare sa mearga pana in panzele albe si sa ii atraga si pe altii in proiect, pana cand vor reusi sa concretizeze ceea ce au visat. Directi, ei spun ceea ce vor sa obtina, fara menajamente si intotdeauna stiu exact ce trebuie spus intr-o situatie data. Sunt agenti de vanzari exceptionali, iar daca li se cere sa si calatoreasca pentru aceasta, cu atat mai bine. Cand ei isi vizualizeaza tinta, sunt in stare sa munceasca zi si noapte pentru a obtine ceea ce vor.

Atmosfera dinamica si sarcinile variate sunt cele care favorizeaza acest semn. Cariere precum cele de: agent de turism, fotograf, explorator, artist, agent imobiliar, ambasador sau comerciant de import/ export sunt foarte potrivite pentru acest semn care iubeste libertatea.

Amatori de distractii, Sagetatorilor le place sa produca dar si sa cheltuiasca banii. Considerati ca fiind cel mai norocos semn din zodiac, acesti nativi nu isi fac niciodata griji de unde vor face rost de bani. Sagetatorilor le place sa isi asume riscuri si sunt foarte optimisti avand incredere ca Universul le va da intotdeauna exact ceea ce au ei nevoie. Sa-si administreze banii este o corvoada pentru ei, asa ca cea mai buna solutie ar fi sa isi angajeze un contabil daca nu vor sa piarda controlul asupra situatiei lor financiare si sa ajunga la faliment.

Cuvinte cheie Sagetator

Calitati: au un dezvoltat simt al umorului, sunt generosi si idealisti

Defecte: spun ceea ce gandesc, chiar daca nu este diplomat din partea sa, promit mai mult decat pot face, pot fi atat de nerabdatori incat depasesc limitele bunului simt

Carisma si trasaturi fizice: sunt deschisi si interesati; fizic sunt de talie inalta, isi aleg hainele pentru confort si nu pentru a fi in pas cu moda; nativele acestei zodii sunt in general baietoase in comportament

Ce le place: calatoriile, sa fie in mijlocul naturii, libertatea si filozofia

Ce nu le place: detaliile, sa fie constransi, teoriile excentrice, persoanele insistente, lipicioase

Cand se simt cel mai bine: cand sunt afara, cand sunt in miscare

Persoane publice nascute in zodia Sagetator: Miley Cyrus, Ben Stiller, Britney Spears, Brad Pitt, Taylor Swift

Horoscop 2019 Sagetator

Compatibilitati Sagetator

Free and fun