Horoscop general Taur

Perioada:
21 Aprilie - 21 Mai
Element:
semn de Pamant
Grup:
Emotional
Polaritate:
Negativa
Culoare norocoasa:
Roz
Casa reprezentativa:
a doua- casa banilor si a bunurilor materiale
Piatra norocoasa:
Smaraldul
Planeta guvernatoare:
Venus

Caracteristici generale

Puternic si demn de incredere, Taurul preia conducerea mai ales in situatiile in care poate culege roadele muncii sale. Iubitori de tot ceea ce este rafinat si frumos, nativii din Taur se vor inconjura intotdeauna cu castigurile lor materiale, le vor etala. Este un semn senzual, care se bazeaza pe simtul tactil. Atingerea este foarte importanta pentru acesti nativi atat in dragoste cat si in ceea ce priveste munca. Stabili si conservatori, nativii din zodia Taurului sunt indivizii cei mai demni de incredere dintre toate zodiile. In timp ce unii considera ca fiind incapatanarea cea care ii anima, reprezentantii acestei zodii vor trudi asupra unei sarcini pana la sfarsit, pentru a se asigura ca totul este conform standardelor, datorita perfectionismului lor. Sunt foarte creativi si le place sa faca lucrurile cu mainile proprii.

Cuvinte cheie Taur

Calitati: sunt de incredere, rabdatori, practici

Defecte: incapatanati, nu fac compromisuri, sunt posesivi

Trasaturi fizice: persoane solide, cu oase mari; au tendinta de ingrasare

Ce le place Taurilor: gradinaritul, gatitul, sa faca lucru manual, muzica, romantismul si hainele de foarte buna calitate

Ce nu le place Taurilor: schimbarile bruste, complicatiile, insecuritatea (de orice fel), materialele sintetice Cand se simt cel mai bine: intr-o casa izolata, aproape de natura. Mancarea buna este de asemenea importanta pentru ei, iar frumusetea si comfortul sunt cerinte obligatorii.

Persoane publice nascute in zodia Taurului: Kelly Clarkson, Jessica Alba, David Beckham, Robert Pattinson, Cate Blanchett.

Horoscop 2019 Taur

Compatibilitati Taur

Free and fun