Horoscop general Taur

Perioada:
21 Aprilie - 21 Mai
Element:
semn de Pamant
Grup:
Emotional
Polaritate:
Negativa
Culoare norocoasa:
Roz
Casa reprezentativa:
a doua- casa banilor si a bunurilor materiale
Piatra norocoasa:
Smaraldul
Planeta guvernatoare:
Venus

Taur cariera si bani

Stabilitatea” este cuvantul cheie pentru aceasta zodie, iar cea mai importanta propozitie pentru ei este “Eu am”. Taurii iubesc banii si nu se dau in laturi de la munca grea pentru a-i obtine. La locul de munca acesti nativi sunt constiinciosi, de incredere, rabdatori. In momentul in care incep un proiect isi vor concentra toate resursele si eforturile pentru a-l duce la bun sfarsit, indiferent cat de complicat ar fi acesta sau de cat de mult timp ar dura. Taurii sunt punctuali, harnici si nu se dau inlaturi de la nimic cand vine vorba de munca.

Principala lor motivatie este cea data de sentimentul valorii. Al doilea factor motivator puternic pentru ei il reprezinta rasplata si recompensele primite in urma muncii lor asidue. Pentru Tauri munca si castigurile rezultate din aceasta sunt foarte importante, deoarece ei iubesc sa fie inconjurati de cele mai fine si luxoase lucruri, sa manance cele mai bune mancaruri si sa aiba parte de cele mai extravagante experiente pe care viata si banii le pot oferi.

Taurii sunt foarte buni administrator ai banilor. Isi vor plati intotdeauna facturile la timp si mereu vor avea o rezerva de bani pusa la ciorap. Numai din cand in cand isi permit extravaganta de a cheltui peste masura. Taurul isi va planifica foarte bine cheltuielile si va economisi pana va avea suficienti bani pentru a putea achizitiona acel lucru pe care si-l doresc.

Carierele potrivite pentru acest semn puternic sunt cele din: agricultura, domeniul bancar, medicina, educatie sau constructii.

Cuvinte cheie Taur

Calitati: sunt de incredere, rabdatori, practici

Defecte: incapatanati, nu fac compromisuri, sunt posesivi

Trasaturi fizice: persoane solide, cu oase mari; au tendinta de ingrasare

Ce le place Taurilor: gradinaritul, gatitul, sa faca lucru manual, muzica, romantismul si hainele de foarte buna calitate

Ce nu le place Taurilor: schimbarile bruste, complicatiile, insecuritatea (de orice fel), materialele sintetice Cand se simt cel mai bine: intr-o casa izolata, aproape de natura. Mancarea buna este de asemenea importanta pentru ei, iar frumusetea si comfortul sunt cerinte obligatorii.

Persoane publice nascute in zodia Taurului: Kelly Clarkson, Jessica Alba, David Beckham, Robert Pattinson, Cate Blanchett.

Horoscop 2019 Taur

Compatibilitati Taur

Free and fun