Horoscop general Taur

Perioada:
21 Aprilie - 21 Mai
Element:
semn de Pamant
Grup:
Emotional
Polaritate:
Negativa
Culoare norocoasa:
Roz
Casa reprezentativa:
a doua- casa banilor si a bunurilor materiale
Piatra norocoasa:
Smaraldul
Planeta guvernatoare:
Venus

Taur dragoste

Fiti pregatiti sa acordati suficient timp unui nativ in Taur, cand vine vorba despre dragoste. Fiind foarte senzual, pentru acest semn atingerea este extraordinar de importanta, iar daca il veti grabi in vreun fel nu veti mai reusi sa il excitati. Partenerii Taurilor trebuie sa fie din aceleasi cercuri sociale si cu statute asemanatoare pentru a reusi sa fie pe masura capacitatilor intelectuale a acestora si pentru a avea aceleasi preferinte pentru tot ce este mai bun in viata. Taurii isi manifesta afectiunea prin obiecte materiale, de aceea acesti nativi fac cele mai grozave cadouri.

Cuvinte cheie Taur

Calitati: sunt de incredere, rabdatori, practici

Defecte: incapatanati, nu fac compromisuri, sunt posesivi

Trasaturi fizice: persoane solide, cu oase mari; au tendinta de ingrasare

Ce le place Taurilor: gradinaritul, gatitul, sa faca lucru manual, muzica, romantismul si hainele de foarte buna calitate

Ce nu le place Taurilor: schimbarile bruste, complicatiile, insecuritatea (de orice fel), materialele sintetice Cand se simt cel mai bine: intr-o casa izolata, aproape de natura. Mancarea buna este de asemenea importanta pentru ei, iar frumusetea si comfortul sunt cerinte obligatorii.

Persoane publice nascute in zodia Taurului: Kelly Clarkson, Jessica Alba, David Beckham, Robert Pattinson, Cate Blanchett.

Horoscop 2019 Taur

Compatibilitati Taur

Free and fun