Horoscop general Taur

Perioada:
21 Aprilie - 21 Mai
Element:
semn de Pamant
Grup:
Emotional
Polaritate:
Negativa
Culoare norocoasa:
Roz
Casa reprezentativa:
a doua- casa banilor si a bunurilor materiale
Piatra norocoasa:
Smaraldul
Planeta guvernatoare:
Venus

Taur familie si prieteni

Relatiile sentimentale sunt foarte importante pentru Tauri. Valorile legate de conceptul de familie sunt extraordinar de puternice si atat de adanc fixate incat Taurii sunt capabili de orice pentru a le apara. Inteligenta si simtul umorului foarte dezvoltat fac ca acesti nativi sa constituie o companie nemaipomenita; reprezentantii acestei zodii sunt persoanele pe care ar trebui sa le consultati cand aveti nevoie de sfaturi practice. Odata ce ati legat o prietenie si ati reusit sa castigati increderea unui Taur puteti fi siguri ca aceasta relatie va dura toata viata. Sunt loiali si le place sa sara in ajutorul prietenilor. De fapt majoritatea relatiilor de prietenie a Taurilor incep inca din copilarie. Pentru ei promisiunile facute sunt foarte importante si se vor tine intotdeauna de cuvantul dat. Pentru acesti nativi timpul petrecut cu familia este foarte important. Taurii adora copii si vor fi primii care sosesc la reuniunile familiale sau la mesele festive de sarbatori. Le place sa se distreze in intimitatea caminului lor si nu stau pe ganduri cand vine vorba sa organizeze petreceri cu prietenii si familia pentru a celebra diferite evenimente si ocazii importante pentru ei.

Cuvinte cheie Taur

Calitati: sunt de incredere, rabdatori, practici

Defecte: incapatanati, nu fac compromisuri, sunt posesivi

Trasaturi fizice: persoane solide, cu oase mari; au tendinta de ingrasare

Ce le place Taurilor: gradinaritul, gatitul, sa faca lucru manual, muzica, romantismul si hainele de foarte buna calitate

Ce nu le place Taurilor: schimbarile bruste, complicatiile, insecuritatea (de orice fel), materialele sintetice Cand se simt cel mai bine: intr-o casa izolata, aproape de natura. Mancarea buna este de asemenea importanta pentru ei, iar frumusetea si comfortul sunt cerinte obligatorii.

Persoane publice nascute in zodia Taurului: Kelly Clarkson, Jessica Alba, David Beckham, Robert Pattinson, Cate Blanchett.

Horoscop 2019 Taur

Compatibilitati Taur

Free and fun