Horoscop general Varsator

Perioada:
20 Ianuarie - 18 Februarie
Element:
semn de Aer
Grup:
Teoretic
Polaritate:
Pozitiv
Culoare norocoasa:
Turcoazul
Casa reprezentativa:
a unsprezecea- casa protectorilor, a prietenilor
Piatra norocoasa:
Turcoazul
Planeta guvernatoare:
Uranus si Saturn

Varsator cariera si bani

Varsatorii pun mult entuziasm in munca lor, mai ales daca aceasta implica si posibilitatea de a se exprima. Au calitatea exceptionala de a-si pune la treaba imaginatia in munca lor, incat solutiile gasite vor fi mereu inovatoare si surprinzatoare. Carierele care implica dezvoltarea sau demonstarea de noi concepte li se potrivesc de minune. “Eu stiu” este propozitia cheie pentru acest semn. Inteligenta ascutita si placerea lor de a-si impartasi cunostintele si experienta sunt o sursa de inspiratie pentru colegii acestor nativi. Fiind vizionari, Varsatorilor le place sa isi dezvolte cariera in domenii prin intermediul carora, in timp, sa ajute si sa contribuie la binele omenirii.

Cand vine vorba de bani, reprezentantii acestei zodii dau dovada de un talent innascut de a echilibra mereu balanta intre a-si satisface nevoile si a economisi in acelasi timp. Cand ies la cumparaturi privirea lor va fi atrasa mereu de lucruri extravagante sau care stralucesc, desi, in general, casele lor sunt decorate cu mult bun- gust. Nu este neobisnuit pentru un Varsator sa faca lumea sa intoarca privirea dupa el datorita imbracamintii provocatoare, multicolore sau stralucitoare. Multi dintre acesti nativi au un rafinament si un gust aparte pentru imbracaminte si nu se sfiesc sa arate asta.

Cele mai potrivite cariere pentru cei din acest semn sunt cele de tipul: actor, profesor, scriitor, fotograf sau pilot. Cel mai bun mediu de munca pentru ei este acela care sa le permita abordarea libera si in maniera personala a sarcinilor, fara a fi in vreun fel ingraditi. Fiind neconventionali, daca li se va da sansa de a-si arata adevaratele lor talente, Varsatorii vor scoate la iveala lucruri nemaipomenite.

Cuvinte cheie Varsator

Calitati: vizionar, original, independent, umanist

Defecte: fuge de exprimarea emotiilor, temperamental, nu face compromisuri, distant, rezervat

Carisma si trasaturi fizice: aratos, cu ochi frumosi, fata unghiulara si constitutie slaba

Ce ii place: sa se distreze cu prietenii, sa se afilieze in diverse cauze, sa ii ajute pe ceilalti, sa poarte conversatii intelectuale, sa fie un bun ascultator

Ce nu ii place: limitarile, sa fie singur, promisiunile incalcate, situatiile plictisitoare sau stupide, oamenii care il contrazic

Cand se simte cel mai bine: in orice tip de adunare in care se face schimb de idei

Persoane publice nascute in zodia Varsatorului: Elijah Wood, Oprah, Ashton Kutcher, Jennifer Aniston, Paris Hilton

Horoscop 2019 Varsator

Compatibilitati Varsator

Free and fun