Numarul destinului

Selecteaza data nasterii

Numarul destinului sau cifra destinului

Numerologia este o stiinta foarte veche, care va poate dezvalui informatii foarte importante despre destinul care v- a fost harazit inca din momentul in care v-ati nascut. Va puteti calcula acum numarul destinului si veti afla ce v- a pregatit ursita, dar si anumite trasaturi ale dumneavoastra determinate de acest numar.

Calcul numarul destinului

Cel mai important numar din graficul numerologic personal este Numarul Destinului (Numarul Caii dumneavoastra in viata), care se bazeaza pe data nasterii. Numarul destinului va va dezvalui o schita generala a oportunitatilor, a incercarilor si a lectiilor pe care le veti intalni de-a lungul vietii.

Cum se poate calcula numarul destinului
Prima data trebuie sa reduceti fiecare componenta a datei de nastere (zi, luna, an) la o singura cifra sau la un numar Maestru (numerele Maestre sunt 11, 22 si 33). Apoi adunati aceste cifre sau numere Maestre si reduceti din nou rezultatul la o singura cifra sau un numar Maestru.

De exemplu: Daca cineva s-a nascut  pe data de 12 Octombrie 1936, numarul destinului sau se va calcula astfel:
Luna: Octombrie este a zecea luna a anului. 10 se va reduce la cifra 1 (1+0= 1)
Ziua: Data nasterii este 12, iar 12 se va reduce la cifra 3 (1+2=3)
Anul: Anul nasterii este 1936, care se va reduce la cifra 1 (1+9+3+6=19, apoi 1+9=10, iar in final 1+0=1)
Acum se vor aduna cele 3 cifre rezultate: 1+3+1= 5
Asadar in exemplul de mai sus, numarul destinului persoanei este 5.

Aceasta este metoda corecta pentru a calcula numarul destinului!
Mai exista si alte metode de a calcula numarul destinului, toate ajungand la acelasi rezultat cu o singura cifra, insa aceasta este singura metoda corecta de calcul. Celelalte metode urmeaza o cale gresita de calcul, adaugand in mod arbitrar cifrele care apar in data nasterii, ceea ce ar putea face sa apara un numar Maestru acolo unde de fapt el nu exista sau se poate rata un numar Maestru, care ar fi trebui de fapt sa fie inclus

Motivul pentru care metoda mentionata aici este singura corecta este ca aceasta este singura care considera Destinul ca fiind un ciclu, care dureaza de la nastere pana la moarte si care interactioneaza cu celelalte cicluri numerologice din viata voastra.
Ciclurile periodice ale vietii sunt in numar de trei cicluri de lunga durata, fiecare dintre ele acoperind aproximativ o treime din viata. Prima perioada de ciclu se bazeaza pe cifra rezultata din reducerea cifrelor lunii nasterii, a doua perioada rezulta din reducerea  cifrelor din data nasterii, iar cea de-a treia rezulta din reducerea cifrelor care alcatuiesc anul nasterii. Asadar Numarul Destinului nu este o simpla adunare de cifre care apar in data nasterii voastre, ci este derivata din numerele care alcatuiesc cele trei perioade de ciclu, reunite intr-un singur numar.

Hai sa explicam altfel: aceia care aduna la intamplare numerele, fara a intelege natura integrata a unui tot unitar, sunt ca un paianjen care si-a pierdut talentul arhitectural de a crea o panza minunata, iar acum pur si simplu leaga niste fire intre ele, in mod aleatoriu, creand haos si confuzie.
In continuare va vom dezvalui ce ascunde in spatele sau fiecare cifra a destinului sau numar Maestru.

Free and fun