Termeni si conditii

Scopul acestei aplicatii este de a va furniza informatii legate de previziuni astrale, gen zodiace si horoscop. rohoroscop.ro va asigura accesul gratuit la aceasta aplicatie. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii.

rohoroscop.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de zodiace sau horoscoape. Acestea au un caracter general si nu sunt adaptate pentru fiecare utilizator in parte.

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de rohoroscop. Niciun material din aceasta aplicatie nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara si expresa a rohoroscop. Toate drepturile de proprietate intelectuala apartin rohoroscop.ro.

Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea rohoroscop sau a clientilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

Este politica noastra sa nu acceptam sau sa nu luam in considerare materiale nesolicitate trimise pe adresa noastra. Daca dumneavoastra incalcati aceasta reglementare, ne rezervam dreptul de a considera materialele trimise ca fiind neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi vor fi proprietatea noastra libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane; vom putea folosi aceste materile in orice scop, incluzand publicitatea, promotii, fara a fi obligati sa platim compensantii sau orice altfel de obligatii nimanui.

roHoroscop nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste securitatea conexiunii dumneavoastra la Internet sau accesarea aplicatiei.

Nu este permis nimanui sa incerce sa altereze sau sa distruga articolele sau materialele continute de aceasta aplicatie. De asemenea este interzisa discreditarea rohoroscop sau a utilizatorilor sai. Nu este permisa promovarea de actiuni ilegale sau instigarea utilizatorilor.

In cazul in care in timpul utilizarii acestei aplicatii constatati o incalcare a legii copyright-ului, va rugam sa ne contactati pentru a putea astfel sa remediem situatia.

rohoroscop.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale acestei aplicatii. De asemenea, rohoroscop.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut, daca va constata ca acestia au incalcat prezentele prevederi.

rohoroscop.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei aplicatiei sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Folosirea acestei aplicatii se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile enuntate, pe care dumneavoastra, ca utilizatori, le acceptati prin contactarea si folosirea acesteia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti aplicatia si sa nu o mai accesati. Orice acces al aplicatiei va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai sus.

rohoroscop.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente ale aplicatiei.

Informatii suplimentare puteti gasi aici.

Data ultimei actualizari: 7 Aprilie 2013.

Free and fun