Zodia BETH- Casa

Sunteti foarte receptiv la ceea ce se intampla in jurul vostru, la fel cum sunteti si fata de prieteni si familie. Sunteti generosi si sensibili, veti afla multe secrete in viata si le veti ajuta mult pe persoanele care va sunt apropiate. In cele din urma veti invata ca trebuie mai intai sa daruiti pentru a putea sa primiti la randul dumneavoastra ceva, insa darul pe care il veti primi nu va veni intotdeauna de la cine il asteptati.

Va iubiti mult familia, caminul dumneavoastra, dar si lucrurile personale, de care sunteti foarte atasat. Insa ce credeti ca s-ar intampla daca ati privi totusi si in afara casei? S-ar putea sa constatati ca afara exista o lume minunata, asa ca iesiti din carapace si bucurati-va de ea. Luati-va si partenerul cu dumneavoastra, pentru a va bucura impreuna. Sau indrazniti si aruncati-va singur/a in valtoarea vietii.

Numarul dumneavoastra norocos este 2- care este complet si dual, asa cum uneori este si viata. Este slab si fragil, dar in acelasi timp puternic si tandru.
Fraza dumneavoastra: “Imi umplu inima cu afectiune si iubire!”

Zodii Zodiac Evreiesc

Free and fun