Zodia Ciocanitoarea

Planta totem- trandafirul salbatic
Piatra totem- quartzul trandafiriu
Culoarea- trandafirie
Personalitate- emotionali, vulnerabili si protectori
Energia spirituala- energie masculina
Calitati- tandri si simpatetici
Defecte- capriciosi, neiertatori
Compatibilitate- Sarpele, Lupul, Castorul
Dorinta constienta- stabilitate emotionala
Dorinta subconstienta- implinirea, realizarea de sine
Cale spirituala- sa lupte pentru binele suprem
Puncte forte- plini de resurse, se accepta pe sine
Puncte slabe- isi plang de mila, se bazeaza prea multi pe ceilalti si-i invidiaza

Acesti nativi sunt foarte devotati celor dragi lor, prietenilor, familiei proprii dar si a celei a partenerului de viata. Atunci cand actioneaza sub impulsul emotiilor sunt in stare sa se dedice celorlalti in defavoarea propriei persoane. Concentrandu-se asupra celor pe care-i iubesc, lasandu-se la o parte pe sine, aceste persoane cauta de fapt validarea in dragostea si acceptarea celorlalti.
Atunci cand afectiunea le este impartasita si primesc reciprocitate in sentimente, acesti nativi se considera a fi cu adevarat fericiti. Insa, in momentul in care nu mai primesc afectiunea celorlalti sau intervine o anumita raceala a sentimentelor acestora, este momentul ca cei nascuti in acest semn sa dea piept cu realitatea, de care nu se mai pot ascunde- fericirea nu este un dar pe care sa putem sa-l primim de la ceilalti, ci este un dar pe care trebuie sa ni-l facem singuri, noi insine.

Nativii americani cred ca sunetul batailor pe care-l face ciocanitoare in scoarta copacilor este chiar sunetul batailor inimii Mamei Pamant. De asemenea mai credeau ca ciocanitoarea invoca tunetul prin ritmicitatea batailor sale. Asa ca Samanii incercau sa imite aceste sunte si sa cheme astfel ploaia.
Acesti nativi au nevoie sa se detaseze emotional oarecum, sa invete cand trebuie sa renunte la o relatie, sa invete sa-si foloseasca si mintea, nu numai sa asculte ce le dicteaza inima. Trebuie sa invete sa gaseasca metoda prin care mintea si inima sa fie pe aceeasi lungime de unda, sa conlucreze impreuna, ceea ce va fi destul de dificil pentru acesti nativi atat de sensibili si care se lasa coplesiti emotional.
Atunci cand vor invata cu adevarat sa discearna cand trebuie sa se daruiasca cu adevarat si cand este mai bine sa nu se implice emotional, vor reusi sa-si gaseasca ritmul propriilor batai ale inimii si vor reusi sa fie cu adevarat fericiti si impliniti.

Acesti nativi sunt cei mai implicati ascultatori, cei mai empatici si mai intelegatori din intreg zodiacul. Acestea sunt cele mai potrivite persoane pe care cineva le poate vrea si avea alaturi atunci cand are nevoie de sprijin. Sunt parinti excelenti, dar si prieteni si parteneri devotati. Aceste persoane sunt rezonabile, pline de resurse si foarte organizate.
In conditii optime acesti nativi sunt foarte grijulii, protectori, devotati si romantici. In extrema cealalta intalnim indivizi gelosi, posesivi, furiosi si razbunatori.

Zodii Zodiac Totemic

Free and fun